ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Over 40: Τα skincare tips που πρέπει να ακολουθήσετε


Ελένη Τσούτση

17 Μαΐου 2019

balmain_012.jpg

Το δέρμα μας είναι μία οντότητα που συνεχώς εξελίσσεται και γι' αυτό, όσο περνούν τα χρόνια, αλλάζουν οι ανάγκες του και συνεπώς και ο τρόπος που πρέπει να το φροντίζουμε και το περιποιούμαστε. Στόχος μας είναι να είναι λαμπερό και πάντα ενυδατωμένο καλά ώστε να παραμένει υγιές.

Πρώτα από όλα λοιπόν για να διατηρήσετε τη νεανική όψη της επιδερμίδας σας θα πρέπει να επενδύσετε στα κατάλληλα προϊόντα περιποίησης που θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε τη σφριγηλότητα και τη ζωντάνια στο δέρμα σας. Ποια είναι αυτά;

#1. Αντηλιακό με υψηλό δείκτη προστασίας

Μπορείτε να επενδύσετε σε ένα αντηλιακό που σας προσφέρει την απαραίτητη προστασία από τον ήλιο όλο τον χρόνο ενώ παράλληλα καλύπτει και τυχόν σπυράκια ή ατέλειες. Όσο μεγαλώνετε το δέρμα δεν χρειάζεται να το επιβαρύνετε με προϊόντα που δεν το αφήνουν να αναπνεύσει, αντιθέτως προτιμήστε προϊόντα δυο σε 1 με ελαφριά σύσταση.

Photoderm NUDE Touch SPF 50+ Natural

Η ευρεσιτεχνία Cellular Bioprotection ™ ενεργοποιεί τις φυσικές άμυνες του δέρματος, προστατεύει τα κύτταρα και καταπολεμά την πρόωρη γήρανση του δέρματος

#2. Καθαρισμός βράδυ και πρωί

O καθαρισμός είναι το νούμερο ένα βήμα που θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε λαμπερή την επιδερμίδα σας. Είναι πολύ σημαντικό να καθαρίζεται το πρόσωπό σας τόσο το πρωί όσο και το βράδυ καθώς απομακρύνετε όλου τους ρύπους και μειώνετε τις πιθανότητες να έχετε σπυράκια ή μαύρα στίγματα.

La Prairie Cellular Refining Lotion

Προϊόν τόνωσης της επιδερμίδας, με βάση φυτικά εκχυλίσματα, χωρίς οινόπνευμα, που ανανεώνει απαλά την επιδερμίδα μετά τον καθαρισμό.

#3. Ενυδάτωση

Η κατάλληλη κρέμα θα δώσει στο δέρμα σας ότι ακριβώς έχει ανάγκη για αυτό δώστε μεγαλύτερη προσοχή στην ενυδατική κρέμα που χρησιμοποιείτε. Ακούγεται αυτονόητο αλλά δεν είναι λίγες οι φορές που αντί να δούμε τις ανάγκες της δικής μας επιδερμίδας εμπιστευόμαστε τη γνώμη μιας φίλης μας επειδή μας πρότεινε μια κρέμα.

Estée Lauder Resilience Multi-Effect

Αυτή η έντονα θρεπτική κρέμα αποκαλύπτει μια νεανική εμφάνιση με μία πιο λαμπερή, σφριγηλή και με ελαστικότητα επιδερμίδα – περισσότερο ανθεκτική.

Ακολουθήστε τα παραπάνω tips και δείτε το δέρμα σας να μεγαλώνει όμορφα!

Δείτε ακόμη:

Τα top κουρέματα για γυναίκες άνω των 40

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.