ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Rivage: H skincare routine μας βρήκε τον απόλυτο σύμμαχο


Ελένη Τσούτση

28 Μαΐου 2019

rivage_6053.jpg

Την προηγούμενη εβδομάδα έλαβα μια πρόσκληση για το Grand opening του πρώτου φυσικού καταστήματος Rivage στην Κηφισιά και δεν μπορώ να κρύψω ότι η χαρά μου ήταν μεγάλη αφού ως beauty addict λατρεύω να ανακαλύπτω νέα skincare προϊόντα - ακόμη περισσότερο όταν γνωρίζω ότι δημιουργούνται από επιλεγμένα συστατικά της φύσης.

Είναι γεγονός άλλωστε ότι πλέον η περιποίηση της επιδερμίδας μας απασχολεί όλο και περισσότερο εμάς τις γυναίκες αφού ξέρουμε καλά ότι χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα προϊόντα μπορούμε να κάνουμε το δέρμα μας πιο λαμπερό γεμάτο φρεσκάδα. Η φυσική ομορφιά μπορεί να αναδειχθεί υπέροχα με προϊόντα που μας χαρίζει η ίδια η φύση και η Rivage ήρθε για να μας το αποδείξει.

Η φύση προσφέρει μία αφθονία συστατικών που καταπραΰνουν, ενυδατώνουν και προστατεύουν την επιδερμίδα αντιμετωπίζοντας τα σημάδια γήρανσης και κάθε προϊόν Rivage έχει σχεδιαστεί προσεκτικά για να αναδεικνύει τη φυσική ομορφιά και να αναζωογονεί τις αισθήσεις.

Η Rivage είναι η εταιρία που από το 1996 εμπιστεύεται τα υλικά της φύσης και έχει αφουγκραστεί πλήρως τις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας δημιουργώντας προϊόντα που συνδυάζουν ευεργετικά συστατικά για την επιδερμίδα από τη Νεκρά Θάλασσα αλλά και από επιλεγμένα ενεργά βότανα. Οι experts της Rivage με ξενάγησαν στο κατάστημα και μου σύστησαν όλες τις μοναδικές σειρές αλλά πραγματικά η μάσκα προσώπου με πολύτιμα συστατικά από τη Νεκρά Θάλασσα "Facial mud mask" και το "Moisturizing Milk Body Lotion" που περιέχει κολλαγόνο που συσφίγγει την επιδερμίδα, με ενθουσίασαν!

Είναι βέβαιο ότι θα τα λατρέψουν όλες οι γυναίκες αφού με όλα τα προϊόντα μπορείτε να ζήσετε μια εμπειρία spa στο σπίτι σας - αυτή είναι και η φιλοσοφία της εταιρίας που δημιούργησε μάσκες προσώπου, scrubs ακόμη και άλατα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και να χαρίσετε μια μοναδική απόλαυση στον εαυτό σας στον προσωπικό σας χώρο.

Τα εγκαίνια έγιναν μέσα ένα ευχάριστο κλίμα, όπου πλήθος κόσμου είχε την ευκαιρία να περιηγηθεί στο κατάστημα ανακαλύπτοντας όλα τα προϊόντα Rivage και κάνοντας τις αγορές του ενώ παράλληλα έμαθε πολλά tips για την skincare routine που πρέπει να ακολουθεί!

Ο κύριος & η κυρία Βaqleh, ιδιοκτήτες του καταστήματος Rivage Ελλάδας

Στόχος της Rivage είναι να δημιουργεί συνεχώς καινοτόμα προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας και των μαλλιών που θα καλύπτουν όλες τις ανάγκες των γυναικών. Ένα ακόμη πολύ σημαντικό στοιχείο που ξεχωρίσαμε στο brand είναι η αγάπη και ο σεβασμός που δείχνει στη φύση.

Αξίζει λοιπόν να προμηθευτείτε προϊόντα Rivage και να ζήσετε την δική σας εμπειρία spa στο σπίτι σας κάνοντας το καλύτερο δώρο στον εαυτό σας, χαριζοντάς στην επιδερμίδα σας αναζωογόνηση και ζωντάνια! #BeyouBenatural

Ανακαλύψτε όλα τα μοναδικά προϊόντα στο κατάστημα Rivage (Κυριαζή 16 στην Κηφισιά) και στο online store: Rivage Greece.

Μπορείτε να ακολουθήσετε την Rivage στο Facebook και στο Instagram

Photo credits: Μυρτώ Τσίναλη

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.