ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Πώς θα πετύχετε το τέλειο μαύρισμα χρησιμοποιώντας αντηλιακό με υψηλό δείκτη προστασίας


Ελένη Τσούτση

10 Ιουνίου 2019

wetskin_0066.jpg

Οι όμορφες παραλίες στα ελληνικά νησιά, η ηλιοθεραπεία και το τέλειο μαύρισμα είναι από τα πρώτα πράγματα που μας έρχονται στο μυαλό όταν σκεφτόμαστε το καλοκαίρι. Ζούμε σε μια από τις πιο ηλιόλουστες χώρες και η αλήθεια είναι ότι μας αρέσει το μαύρισμα και κάθε χρόνο τέτοια εποχή αναζητούμε τρόπους για να αποκτήσουμε το τέλειο ηλιοκαμένο look που θα κάνει την εμφάνισή μας πιο εξωτική.

Δεν θα μπορούσα λοιπόν να μην αναζητήσω το κατάλληλο προϊόν για να πετύχω το στόχο μου, που δεν είναι άλλος από το υπέροχο μαύρισμα το οποίο θα αναδείξει κάθε καλοκαιρινό μου outfit και θα κάνει το σώμα μου να δείχνει σμιλεμένο. Το ιδανικό beauty product πρέπει αφενός να μου χαρίσει την bronze επιδερμίδα που θέλω και αφετέρου να προσφέρει στο δέρμα μου την απαραίτητη αντηλιακή προστασία έχοντας υψηλό δείκτη SPF.

Όλα αυτά τα συγκεντρώνει το αντηλιακό ξηρό λάδι με ενεργοποιητή μαυρίσματος Wet Skin Sun Protection της YOUTH LAB. με δείκτη προστασίας 50 που υπόσχεται αυτό το καλοκαίρι να γίνει ο απόλυτος σύμμαχός μας στο μαύρισμα χωρίς να θυσιάσουμε την προστασία της επιδερμίδας μας! Διαθέτει αντηλιακή σύνθεση νέας τεχνολογίας που προσφέρει πολύ υψηλή αντηλιακή προστασία από την UVA & UVB ακτινοβολία,ενώ απλώνεται τόσο σε στεγνό όσο και σε βρεγμένο δέρμα, ενώ διεγείρει τη φυσική βιολογική διαδικασία μαυρίσματος της επιδερμίδας. Μάλιστα είναι ιδανικό για τους λάτρεις των θαλάσσιων σπορ που χρειάζονται υψηλό δείκτη προστασίας, αλλά και ανθεκτικότητα στο νερό και τον ιδρώτα.


Το Wet Skin Sun Protection SPF50 είναι κατάλληλο για κάθε τύπο δέρματος και μπορείτε να το εφαρμόσετε τόσο στο πρόσωπό σας όσο και στο σώμα σας. Απορροφάται αμέσως δίχως να αφήνει λιπαρότητα ή να «κολλάει» όπως κάνουν πολλά λαδάκια – ένας ακόμη σημαντικός λόγος για να το έχετε στο καλοκαιρινό σας νεσεσέρ. Αλλά εκείνο που πραγματικά λάτρεψα είναι το ξεχωριστό φρουτώδες άρωμά του που με ταξίδεψε ήδη στον επόμενο καλοκαιρινό προορισμό μου.

Tip: Το β-καροτένιο, που περιέχει το Wet Skin Sun Protection, ενισχύει και ενεργοποιεί τη φυσική διαδικασία σύνθεσης της μελανίνης ενώ βοηθάει στη διατήρηση του μαυρίσματος.

Πώς γίνεται η σωστή χρήση του Wet Skin Sun Protection;

Πριν από την έκθεση στον ήλιο ψεκάστε ομοιόμορφα το προϊόν και αποφύγετε τον απευθείας ψεκασμό στο πρόσωπο κρατώντας τα μάτια σας ερμητικά κλειστά κατά την εφαρμογή του προϊόντος. Ανανεώστε το ανά δύο ώρες για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα. Με αυτό τον τρόπο θα πετύχετε σταδιακό και το πιο σημαντικό, ομοιόμορφο μαύρισμα, χωρίς ωστόσο να προκαλείτε βλάβες στο δέρμα σας.

Αυτό το καλοκαίρι είμαι σίγουρη ότι θα αποκτήσω το μαύρισμα των ονείρων μου και το πιο σημαντικό... χωρίς ενοχές που θα χρησιμοποιώ μόνο ένα λαδάκι. Το Wet Skin Sun Protection της YOUTH LAB. θα προστατεύσει την επιδερμίδα μου ενώ θα μου χαρίσει το πιο εξωτικό look για τις καλοκαιρινές μου εμφανίσεις τόσο στην πόλη όσο και στο νησί! Εσείς είστε έτοιμες να αποκτήσετε την πιο όμορφη sun- kissed επιδερμίδα;

photo credits: Μυρτώ Τσίναλη

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.