ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

To αντηλιακό λάδι που δεν θα πρέπει να λείπει από το καλοκαιρινό σας νεσεσέρ


Ελένη Τσούτση

19 Ιουνίου 2019

wetskin_0127.jpg

Είναι η περίοδος που οργανώνουμε τις καλοκαιρινές μας διακοπές και στις προτεραιότητές μας δεν θα μπορούσε να μην είναι το πολυπόθητο καλοκαιρινό νεσεσέρ που θα έχουμε μαζί μας. Από τα απαραίτητα καλλυντικά για τα summer makeup looks μέχρι τα αντηλιακά όλα πρέπει να είναι μέσα.

Και ποιο είναι το beauty προϊόν που όλες μας θέλουμε να έχουμε; Φυσικά ένα αντηλιακό λάδι καθώς έτσι θα αποκτήσουμε εύκολα και γρήγορα το τέλειο χρυσαφένιο μαύρισμα. Το Wet Skin Sun Protection της YOUTH LAB. είναι το ιδανικό αντηλιακό λάδι αφού όχι μόνο έχει δείκτη προστασίας SPF 50 αλλά διαθέτει ενεργοποιητή μαυρίσματος και είναι ανθεκτικό στο νερό και τον ιδρώτα.

Το αντηλιακό ξηρό λάδι της YOUTH LAB. έχει αντηλιακή σύνθεση νέας τεχνολογίας που προσφέρει πολύ υψηλή αντηλιακή προστασία από την UVA & UVB ακτινοβολία, τόσο στο στεγνό όσο και στο βρεγμένο δέρμα, ενώ διεγείρει τη φυσική βιολογική διαδικασία μαυρίσματος της επιδερμίδας. Ακόμη, αυτό που το κάνει τόσο ξεχωριστό και δεν θα θέλετε να το αποχωριστείτε όλο το καλοκαίρι είναι το γεγονός ότι είναι κατάλληλο για κάθε τύπο δέρματος ενώ μπορείτε να το εφαρμόσετε τόσο στο πρόσωπο όσο και στο σώμα.

Πιο συγκεκριμένα το Wet Skin Sun Protection:

1. Παρέχει πολύ υψηλή αντηλιακή προστασία με τα ευρέως φάσματος φίλτρα προστασίας από την UVA & UVB ακτινοβολία

2. Δίνει λαμπερό, ομοιόμορφο μαύρισμα με το β-καροτένιο, αντιοξειδωτικό φυτικής προέλευσης που ενεργοποιεί τη φυσική διαδικασία σύνθεσης της μελανίνης

3. Εφαρμόζεται σε βρεγμένη επιδερμίδα χάρη στην Τεχνολογία “Wet Skin Application” παρέχοντας σταθερή προστασία από τη UV ακτινοβολία σε οποιοδήποτε είδος εξωτερικής δραστηριότητας, είτε αυτή γίνεται στο νερό είτε συνεπάγεται εφίδρωση

4. Αφήνει αίσθημα δροσιάς και απορροφάται αμέσως, δίχως να αφήνει λιπαρότητα ή να κολλάει

5. Έχει υπέροχο άρωμα από φρουτώδεις και λουλουδένιες νότες καρπουζιού, τριαντάφυλλου και μανόλιας, θυμίζοντας καλοκαίρι

Πώς γίνεται η σωστή χρήση του Wet Skin Sun Protection;

Πριν από την έκθεση στον ήλιο ψεκάστε ομοιόμορφα το προϊόν και αποφύγετε τον απευθείας ψεκασμό στο πρόσωπο κρατώντας τα μάτια σας κλειστά κατά την εφαρμογή. Μπορείτε να το ανανεώσετε ανά δύο ώρες για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα.

Εάν έχετε τη δυνατότητα, κρατήστε το δροσερό σε ψυγειάκι παραλίας και εφαρμόστε στην υπερθερμασμένη επιδερμίδα όταν το κρίνετε απαραίτητο...είναι τόσο αναζωογονητικό όσο μια παγωμένη γρανίτα!

Αυτό το καλοκαίρι αποκτήστε το τέλειο μαύρισμά με τον απόλυτο σύμμαχο - το Wet Skin Sun Protection SPF 50 της YOUTH LAB. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να το προσθέσετε στο καλοκαιρινό σας νεσεσέρ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.