ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το face mist


Ελένη Τσούτση

18 Ιουνίου 2019

61589147_20626986.jpg

Το καλοκαίρι είναι η ιδανική περίοδος να επενδύσετε σε ένα face mist! Αν αναρωτιέστε τι ακριβώς είναι και τι θα σας προσφέρει ένα mist, η απάντηση είναι σε αυτό το άρθρο.Tα face mists είναι τα προϊόντα σε μορφή spray που ενυδατώνουν και αναζωογονούν την επιδερμίδα, χαρίζοντας της ένα glowy αποτέλεσμα, ενώ παράλληλα προσφέρουν μια αίσθηση δροσιάς.

Ακόμη, τα face mists βοηθούν να απορροφούνται καλύτερα τα προϊόντα περιποίησης μετά την εφαρμογή τους στην επιδερμίδα. Όλοι τύποι της επιδερμίδας μπορούν να το βάλουν στη skincare ρουτίνα τους καθώς θα δώσει το extra boost ενυδάτωσης που χρειάζονται.

Τip: Εφαρμόζοντάς το face mist, καταφέρνετε να ενισχύσετε στο μέγιστο τη δράση της ενυδατικής σας και κατ' επέκταση να αποφύγετε την ανεπιθύμητη αφυδάτωση. Πρόκειται για ένα χρηστικό beauty tip, το μπορείτε να υιοθετήσετε ακόμη και μετά το ντους σας, όταν οι πόροι της επιδερμίδας είναι ανοιχτοί και μπορούν να εισχωρήσουν τα προϊόντα πιο εύκολα.

Zinc Sulfate Solution Cleansing Soothing, La Roche-Posay

Δείτε ακόμη:

7 mascara που αξίζει να δοκιμάσετε

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.