ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Έξυπνα tips για να τις εξαφανίσετε τις ραγάδες


Ελένη Τσούτση

25 Ιουνίου 2019

max-libertine-610714-unsplash.jpg

Όλες γνωρίζουμε ότι οι ραγάδες είναι ένας γυναικείος πονοκέφαλος που συνήθως μας απασχολεί περισσότερο το καλοκαίρι! Και μπορεί ακόμα και η κυτταρίτιδα να μπορεί να μειωθεί αισθητά, είτε με γυμναστική, είτε με κρέμες, είτε με μασάζ, αλλά οι ραγάδες χρειάζονται άλλου είδους αντιμετώπιση. Συγκεντρώσαμε λοιπόν ορισμένα έξυπνα tips για να τις κάνετε λιγότερο εμφανείς.

Ποια είναι αυτά;

#1. Mαύρισμα

Είναι γνωστό ότι το μαύρισμα του κορμιού καλύπτει τις ατέλειες και κατ' επέκταση και τις ραγάδες. Μη διστάσετε να ξεκινήσετε την ηλιοθεραπεία σας πάντα φυσικά με προσοχή, με αποτέλεσμα το καλοκαίρι που όλα τα ρούχα γίνονται πιο ελαφριά εσείς να είστε ήδη τροπική και αψεγάδιαστη.

#2. Mακιγιάζ

Γρήγορη και εύκολη λύση ότι πρέπει για την τελευταία στιγμή. Προτιμήστε κάποιο προϊόν σε υγρή μορφή καθώς το δέρμα του σώματος είναι πιο παχύ.

#3.Ειδικές κρέμες

Υπάρχουν διάφορες κρέμες στην αγορά ειδικές για την κάλυψη ή έστω τη βελτίωση της όψης των ραγάδων. Το βούτυρο κακάο είναι το πιο γνωστό προϊόν αλλά και διάφορα άλλα που περιέχουν aloe vera, λάδι jojoba και λάδι καρύδας. Φυσικά θα πάρει κάποιο χρονικό διάστημα για να δείτε αποτελέσματα, εννοώντας βελτίωση της όψης.

#4. Ασκήσεις stretching

Πολλές ασκήσεις βοηθούν στη βελτίωση της όψης των ραγάδων. Μία από αυτές είναι το stretching, δηλαδή τα τεντώματα, τα οποία βοηθούν να σπάει ο ουλώδης ιστός και να κάνει τον δέρμα πιο ελαστικό.

Δείτε ακόμη:

 Οι 7 top κρέμες ματιών που θα δώσουν την απόλυτη λάμψη στο βλέμμα σας

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.