ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Γιατί αξίζει να βάλετε τη βιταμίνη Ε στην καθημερινή σας ρουτίνα ομορφιάς


Ελένη Τσούτση

11 Ιουλίου 2019

leonard_paris_bwaw1617_0011.jpg

Πολλές φορές ακούμε και διαβάζουμε για το πόσο σημαντικά είναι ορισμένες βιταμίνες στην περιποίηση της επιδερμίδας αλλά ίσως δεν αφιερώνουμε τόσο χρόνο για να ανακαλύψουμε ποια προϊόντα περιέχουν αυτές τις ευεργετικές βιταμίνες. Σήμερα θα κάνουμε focus στις θαυματουργές ιδιότητες της βιταμίνης E καθώς μπορεί να μεταμορφώσει ολοκληρωτικά την επιδερμίδα και να της χαρίσει ένα αψεγάδιαστο αποτέλεσμα που όλες μας επιθυμούμε.

Το αντιοξειδωτικό αυτό συστατικό βρίσκεται στα περισσότερα serums καθώς επίσης και σε ενυδατικές κρέμες, έτσι συγκεντρώσαμε τους κύριους λόγους που θα πρέπει να τα εντάξετε στην καθημερινή σας ρουτίνα.

#1. Χαρίζει ενυδάτωση σε βάθος

Η βιταμίνη Ε βοηθά το δέρμα να μείνει ενυδατωμένο μειώνοντας την ξηρότητα και την αφυδάτωση.

#2. Μειώνει τις ραγάδες στο σώμα σας

Η βιταμίνη Ε δεν είναι ευεργετική μόνο για το πρόσωπό σας αλλά και για το σώμα σας, καθώς μπορεί να βοηθήσει στην μείωση των ουλών και των σημαδιών. Ακόμη, η βιταμίνη Ε είναι τέλεια λύση για την αντιμετώπιση των ραγάδων, ιδιαίτερα τώρα το καλοκαίρι που πολλές γυναίκες θέλουν να απαλλαχτούν από αυτές.

#3. Καταπολεμά την γήρανση

Αποτελεί ένα δυνατό αντιοξειδωτικό συνδυασμό γι’ αυτό και επιλέγονται πολλοί συχνά σε κρέμες αντιγήρανσης – επομένως την επόμενη φορά που θα αγοράσετε μια αντιγηραντική κρέμα καλό είναι να ελέγξετε εάν περιέχει βιταμίνη Ε καθώς αυτό θα κάνει τη διαφορά στο δέρμα σας!

Δείτε ακόμη:

Τα hair looks του ξεχωρίσαμε στο Haute Couture Week στο Παρίσι

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.