ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

3+1 συμβουλές για λαμπερή επιδερμίδα όλο το χρόνο


Ελένη Τσούτση

24 Ιουλίου 2019

3+1 συμβουλές για λαμπερή επιδερμίδα όλο το χρόνο

Η λαμπερή και φρέσκια επιδερμίδα δεν είναι ζητούμενο μόνο το καλοκαίρι αλλά όλο το χρόνο πρέπει να φροντίζουμε να ακολουθούμε την ρουτίνα περιποίησης που θα μας δώσει το σωστό αποτέλεσμα. Επειδή λοιπόν μια όμορφη και καθαρή επιδερμίδα είναι ο στόχος κάθε γυναίκας, συγκεντρώσαμε 4 συμβουλές που εάν αρχίσετε να τις ακολουθήσετε θα δείτε την αλλαγή στο πρόσωπό σας!

jenny.gr

#1. Όταν καθαρίζουμε την επιδερμίδα μας, με τη χρήση κάποιου σαπουνιού, από συνήθεια οι περισσότερες επικεντρωνόμαστε στα ίδια σημεία του προσώπου μας: μάγουλα, μύτη και μέτωπο, αγνοώντας όμως έτσι κάποιες περιοχές οι οποίες μένουν χωρίς να έχουν καθαρίσει, όπως είναι η περιοχή στη βάση του σαγονιού ή η περιοχή κοντά στα αυτιά. Την επόμενη φορά μην τις ξεχάσετε και θα δείτε το δέρμα σας ακόμα πιο καθαρό.

#2. Πόσο σημαντική είναι η καθαριότητα των σεντονιών σας; Σίγουρα είναι κάτι που δεν μας έχει προβληματίσει, όμως , παίζει πολύ μεγάλο ρόλο στην ποιότητα και στην υγεία του δέρματός μας. Αν δε τα αλλάζουμε τακτικά - κυρίως τα μαξιλάρια που ακουμπάει το πρόσωπό μας - αναπτύσσονται βακτήρια με τα οποία κοιμόμαστε μαζί όλη νύχτα.

 Extra tip: μην αμελείτε να καθαρίζετε τακτικά το κινητό σας τηλέφωνο με λίγο οινόπνευμα.

#3.Προσπαθήστε να αντισταθείτε και να μην πειράζετε τα σπυράκια σας. Καλύτερα να χρησιμοποιήσετε τοπικά με τη βοήθεια μιας μπατονέτας ένα ειδικό προϊόν που ξεραίνει τα σπυράκια.

#4. Χρησιμοποιήστε προϊόντα με βιταμίνη C. Η βιταμίνη C κάνει την επιδερμίδα σας πιο λαμπερή, εξαλείφει τους μαύρους κύκλους και έχει αντιγηραντική δράση.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.