ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

3+1 τρόποι για να χρησιμοποιήσετε baby powder στην καθημερινή σας περιποίηση


Ελένη Τσούτση

2 Αυγούστου 2019

3+1 τρόποι για να χρησιμοποιήσετε baby powder στην καθημερινή σας περιποίηση

Το baby powder είναι ένα από τα πιο εύχρηστα προϊόντα καθώς μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε για πολλά πράγματα όχι μόνο στην καθημερινότητά μας αλλά και στην ρουτίνα της ομορφιάς μας. Ποια είναι αυτά;

jenny.gr


#1. Dry Shampoo
Εάν βιώνετε μια bad hair day και το ξηρό σαμπουάν σας έχει ήδη τελειώσει, πριν προλάβετε να πανικοβληθείτε, ρίξτε ελάχιστη πούδρα στη ρίζα των μαλλιών σας και γενικά όπου παρατηρείτε ότι εμφανίζεται λιπαρότητα.


#2. Αποτρίχωση
Απλώστε μια επαρκή ποσότητα στα σημεία που θα αποτριχώσετε και περιμένετε μέχρι να απορροφηθεί πολύ καλά. Στη συνέχεια, βάλτε κανονικά το κερί στις περιοχές αυτές και προχωρήστε με τη διαδικασία.


#3. Δώστε ματ υφή στα αγαπημένα σας κραγιόν
Οι ματ υφές στα lipstick έχουν κερδίσει έδαφος, αν λοιπόν το αγαπημένο σας κραγιόν δεν είναι ματ – κάντε το εσείς να γίνει στη στιγμή. Μετά την εφαρμογή του κραγιόν που θέλετε περάστε λίγο baby powder.


#4. Δημιουργεί «ένταση» στις βλεφαρίδες σας
Αν επιθυμείτε ένα δραματικό αποτέλεσμα τότε αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι να περάσετε με ένα καθαρό βουρτσάκι λίγη πούδρα επάνω στις βλεφαρίδες και έπειτα να βάλετε τη μασκαρά σας. Η διαφορά που θα δείτε θα είναι μεγάλη!

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.