ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

3+1 tips για αψεγάδιαστα πόδια το καλοκαίρι


Ελένη Τσούτση

3 Αυγούστου 2019

3+1 tips για αψεγάδιαστα πόδια το καλοκαίρι

To καλοκαίρι είναι συνυφασμένο με αέρινα φορέματα, τζιν σορτς και φυσικά μαγιό. Βέβαια, αυτό συνεπάγεται ότι πρέπει να περιποιηθείτε και τα πόδια σας, για να είναι λεία και απαλά σε όλες σας τις καλοκαιρινές εμφανίσεις.

Ο καλύτερος τρόπος για να το πετύχετε αυτό είναι να τους κάνετε απολέπιση, αλλά με τον σωστό τρόπο – συγκεντρώσαμε τα καλύτερα tips που αν τα ακολουθήσετε θα έχετε τα πιο λαμπερά πόδια.

jenny.gr


#1.  Το πρώτο βήμα είναι το dry brushing το οποίο αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος και βοηθάει στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας. Ακόμη, είναι τέλειο για την απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων από την επιδερμίδα. Για να το κάνετε σωστά, πάρτε μια ειδική βούρτσα και ξεκινήστε από τα πόδια  οι κινήσεις σας να είναι κυκλικές για να έχει η διαδικασία τα επιθυμητά αποτελέσματα.


#2. Αφού τελειώσετε με το dry brushing, ήρθε η ώρα να περάσετε στην απολέπιση με κάποιο άλλο προϊόν scrub, που θα μεγιστοποιήσει την απαλότητα του δέρματός σας. Πρώτα, βρέξτε την επιδερμίδα σας με ελάχιστο νερό και στη συνέχεια, πάρτε μια μεγάλη ποσότητα στα και ξεκινήστε να κάνετε μασάζ στα πόδια σας απαλά και με κυκλικές κινήσεις. Έτσι θα απομακρύνετε ολοκληρωτικά όλους τους ρύπους και τα μικρόβια που έχουν συσσωρευτεί στην εξωτερική στοιβάδα του δέρματος.


#3. Σειρά έχει το έλαιο που θα χαρίσει λάμψη και απαλότητα στην επιδερμίδα των ποδιών σας. Τα body oils είναι μια ιδανική λύση για όσες από εσάς θέλετε τη μέγιστη δυνατή ενυδάτωση.


#4. Τι καλύτερο από το τέλος για μια κρέμα σώματος, που θα σας χαρίσει την απόλυτη ενυδάτωση και γυαλάδα στο δέρμα σας. Επιλέξτε μια κρέμα σώματος για τις δικές σας ανάγκες και χαλαρώστε με την μυρωδιά της καθώς την απλώνετε στα πόδια σας!

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.