ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Τι δεν πρέπει να παραλείπετε από τη ρουτίνα περιποίησης σας μετά τα 40


Ελένη Τσούτση

12 Σεπτεμβρίου 2019

Τι δεν πρέπει να παραλείπετε από τη ρουτίνα περιποίησης σας μετά τα 40

Αφήνοντας πίσω σας τη δεκατία των 30, οι ρυτίδες και οι κηλίδες αυξάνονται και γενικότερα οι αλλαγές στο πρόσωπό σας ίσως είναι πιο εμφανείς. Γι΄αυτό και για να αντιμετωπίσετε τις νέες ανάγκες που παρουσιάζει το δέρμα σας, καλό θα είναι να ακολουθήσετε μια ρουτίνα περιποίησης προσαρμοσμένη στις νέες σας ανάγκες.

jenny.gr

Συγκεντρώσαμε μερικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε την φρεσκάδα που επιθυμείτε.

#1. Το δέρμα μετά τα 40 συγκρατεί λιγότερη υγρασία, οπότε φρόντισε να ξεκινάτε τη ρουτίνα της περιποίησής σας πάντα με ένα ενυδατικό toner.

#2. Κάνε απολέπιση δύο φορές την εβδομάδα - βοηθάει και στην κυτταρική ανανέωση και το χρειάζεται το δέρμα σας.

#3. Χρησιμοποίηστε προϊόντα με βιταμίνη C για να καταπολεμήσετε τυχόν κηλίδες και διχρωμίες, κάτι που θα μειωθεί αισθητά με αυτό τον τρόπο.

#4. Ενίσχυσε την παραγωγή κολλαγόνου με τη χρήση ορών και κρεμών με ρετινόλη ή ρετινοειδή.

#5. Μην ξεχνάτε την κρέμα ματιών πρωί και βράδυ, καθώς αυτό είναι το σημείο που εμφανίζει πιο εύκολα ρυτίδες και λεπτές γραμμές.

#6. Μην βγαίνειτε στον ήλιο χωρίς αντηλιακό. Ο ήλιος προκαλεί φωτογήρανση, κάνοντας το δέρμα να δείχνει πολύ μεγαλύτερο σε ηλικία από όσο είναι στην πραγματικότητα.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.