ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Αυτό είναι το συστατικό που σας ταιριάζει ανάλογα με τον τύπο της επιδερμίδας σας


20 Σεπτεμβρίου 2019

Αυτό είναι το συστατικό που σας ταιριάζει ανάλογα με τον τύπο της επιδερμίδας σας

Το λαμπερό δέρμα είναι το ζητούμενο για όλες μας και ο αγώνας για να το αποκτήσουμε είναι συνεχής. Άλλες μέρες η επιδερμίδα μας είναι φρέσκια, άλλες έχει θαμπή όψη και φυσικά υπάρχουν και τα breakouts που κάνουν το δέρμα μας να δείχνει ταλαιπωρημένο.

jenny.gr

Για κάθε τύπο επιδερμίδας όμως υπάρχει ένα συστατικό το οποίο την τονώνει και την κάνει να δείχνει λαμπερή και σφριγηλή. Ποια είναι αυτά;

#1. Μαύρα στίγματα

Το σαλικυλικό οξύ βρίσκεται σε πολλά προϊόντα περιποίησης και βοηθάει στην ακμή. Καθαρίζει τους φραγμένους πόρους αποτρέποντας τη δημιουργία μαύρων στιγμάτων. Επίσης, αποτρέπει την ανάπτυξη νεκρών κυττάρων, που σαμποτάρουν τη λεία όψη.

#2. Ξηρή επιδερμίδα

Το υαλουρονικό οξύ βοηθάει και στο να «κλειδώσει» την υγρασία αφήνοντάς την απαλή και πολύ ενυδατωμένη ότι ακριβώς χρειάζεται μια ξηρή επιδερμίδα.

#3. Άτονη επιδερμίδα

Το γλυκολικό οξύ λειτουργεί σαν χημικό peeling για το πρόσωπο. Πολλοί, θεωρούν πως είναι το τέλειο αντιγηραντικό συστατικό, αφού ενισχύει το κολλαγόνο και την ελαστικότητα της επιδερμίδας.

#4. Με σπυράκια

Αν ταλαιπωρείστε με σπυράκια τότε επενδύστε σε προϊόντα που περιέχουν sulfur, δηλαδή θείο. Το συγκεκριμένο συστατικό δεν προκαλεί ξηρότητα, και άρα είναι κατάλληλο για ανθρώπους που έχουν ένα θέμα ακμής.

 

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.