ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Τα tricks αρώματος που κάνουν οι Γαλλίδες για να μυρίζουν πάντα όμορφα


Ελένη Τσούτση

2 Οκτωβρίου 2019

Τα tricks αρώματος που κάνουν οι Γαλλίδες για να μυρίζουν πάντα όμορφα

Οι Γάλλοι φημίζονται για την ιδιαίτερη σχέση που έχουνε με τα αρώματα. Γνωρίζουν όλα τα tricks για να τα φοράνε σωστά σε κάθε περίσταση. Φυσικά οι Γαλλίδες είναι εκείνες που λατρεύουν να μυρίζουν όμορφα όλη μέρα και δεν θα μπορούσαμε να μην συγκεντρώσουμε όλα τα μικρά μυστικά τους που τις βοηθούν να το πετύχουν.

#1. Ψεκάστε τα μαλλιά σας
Ακριβώς όπως το άρωμα μπορεί να "μείνει" στα ρούχα, το ίδιο ακριβώς μπορεί να συμβεί και στα μαλλιά. Το άρωμα θα "καθίσει" στις τρίχες σας και θα αναδύει κάθε φορά που θα κουνάτε τα μαλλιά σας.

#2. Μην το τρίψετε
Συχνά βάζουμε άρωμα στους καρπούς μας και τους τρίβουμε μεταξύ τους. Αλλά αν το καλοσκεφτείτε, δεν υπάρχει λόγος για αυτό. Το άρωμα υποτίθεται ότι πρέπει να ξεδιπλώνεται από το πρώτο ψέκασμα, οπότε αφήστε την "ομίχλη" αρώματος να στεγνώσει φυσικά στο δέρμα σας
 

jenny.gr

#3.Ψεκάστε το άρωμα σας στο περιβάλλον σας
Οι Γαλλίδες φορούν το άρωμα τους σαν να είναι ένα ρούχο απαραίτητο. Ψεκάστε λοιπόν την ντουλάπα και τα ρούχα σας με το αγαπημένο σας άρωμα και κάντε τους όλους να σας ρωτούν ποιο είναι.

Δείτε ακόμη:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.