ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Ποια είναι τα μυστικά ομορφιάς της Keira Knightley;


Ελένη Τσούτση

29 Οκτωβρίου 2019

Ποια είναι τα μυστικά ομορφιάς της Keira Knightley;

H Keira Knightley είναι κομψή και αποπνέει μια έμφυτη φινέτσα και αρχοντιά. Η ίδια μέσα από τις κατά καιρούς συνεντεύξεις της, αποκαλύπτει τα μυστικά που ακολουθεί στην προσωπική της περιποίηση.

Αναζητήσαμε τη beauty ρουτίνα που ακολουθεί και υιοθετεί τόσο ισορροπημένα μακιγιάζ που αναδεικνύουν ακόμη περισσότερο τα όμορφα χαρακτηριστικά του προσώπου της.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της δήλωσε ότι: «Ήμουν πάντα κορίτσι του έντονου smokey μακιγιάζ  ματιών και όχι του έντονου κραγιόν. Αλλά η μητέρα μου, μου έχει δώσει μια συμβουλή: Όταν τα πράγματα δεν είναι στα καλύτερά τους ένα κόκκινο κραγιόν  θα σε συνεφέρει. Και είχε δίκιο. Τις προάλλες μετά από μια πολύωρη πτήση έπρεπε κατευθείαν  να παραβρεθώ σε μια πρεμιέρα. Ήμουν τόσο κουρασμένη που σκέφτηκα σήμερα θα κάνω αυτό που είπε η μητέρα μου και πραγματικά μόλις άπλωσα ένα κόκκινο κραγιόν ένιωσα καλύτερα!»

Γενικά δεν το παρακάνω με προϊόντα περιποίησης. Τρεις φορές το χρόνο θα κάνω έναν επαγγελματικό καθαρισμό ενώ από τότε που έγινα μητέρα και πέρασα τα 30 παρατήρησα μια ξηρότητα που δεν υπήρχε πριν και τώρα το φροντίζω κάπως περισσότερο με αγνά έλαια και ενυδατικές κρέμες».

 

Δείτε ακόμη:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.