ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

H πιο σημαντική skincare συνήθεια που πρέπει να ακολουθεί κάθε γυναίκα


Ελένη Τσούτση

20 Νοεμβρίου 2019

H πιο σημαντική skincare συνήθεια που πρέπει να ακολουθεί κάθε γυναίκα

Όταν μιλάμε για skincare, ο καθαρισμός προσώπου είναι το πιο σημαντικό βήμα για κάθε γυναικεία επιδερμίδα. Αν μάλιστα προσπαθείτε να «χτίσετε» μια σωστή ρουτίνα περιποίησης τότε καλό είναι να φροντίσετε να εστιάσετε στο κεφάλαιο: καθαρισμός.

Missing content item.

Επενδύστε λοιπόν σε ένα καθαριστικό και αποφύγετε το πλύσιμο με σαπούνι, αφρόλουτρο ή οποιοδήποτε άλλο προϊόν το οποίο δε συνίσταται για το πρόσωπο, καθώς μπορεί να χαλάσετε το pH της επιδερμίδας σας.

Bioderma Atoderm Gel douche

jenny.gr

 

Αυξάνει το επίπεδο ενυδάτωσης της επιδερμίδας ενεργοποιώντας την παραγωγή υαλουρονικού οξέος. Η εξαιρετικά απαλή υφή του σέβεται την ισορροπία της επιδερμίδας.

Αφού ολοκληρώσετε την διαδικασία του καθαρισμού πρωί –βράδυ εφαρμόστε μια ενυδατική κρέμα κατάλληλη για τις ανάγκες σας χαρίζοντας στο δέρμα σας την ενυδάτωση και την τόνωση που χρειάζεται καθημερινά.

Bioderma Atoderm Crème

jenny.gr

Η Atoderm Crème θρέφει και προστατεύει την επιδερμίδα από τις εξωτερικές επιθέσεις. Η ηθελημένα απλή σύνθεση της κρέμας εξασφαλίζει ύψιστη ανεκτικότητα στις κανονικές - ξηρές ευαίσθητες επιδερμίδες.
 

Tip: Μην ξεχνάτε ότι ο καθαρισμός είναι καλό να γίνεται έχοντας τα χέρια σας καθαρά και πάντα με χλιαρό νερό.

 

Δείτε επίσης: Before - After: The Hair Edition

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.