ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Ένα διαχρονικό μυστικό για μεταξένια επιδερμίδα


Ελένη Τσούτση

9 Ιανουαρίου 2020

Ένα διαχρονικό μυστικό για μεταξένια επιδερμίδα

Αυτό που επιδιώκει κάθε γυναίκα είναι μία απαλή και νεανική επιδερμίδα όλο τον χρόνο. Το κρύο όμως επηρεάζει περισσότερο το δέρμα μας, κάνοντάς το να χάνει την απαλότητα του γι' αυτό άλλωστε ο χειμώνας είναι η περίοδος που πρέπει να το φροντίζουμε ακόμη περισσότερο, χαρίζοντας του βαθιά ενυδάτωση και θρέψη.

jenny.gr

Η σωστή ενυδάτωση είναι το διαχρονικό μυστικό που κρύβεται πίσω από την μεταξένια επιδερμίδα. Πώς μπορείτε να την πετύχετε;

Το πιο βασικό βήμα είναι να εμπιστευθείτε το κατάλληλο προϊόν και όταν μιλάμε για ενυδάτωση, η NIVEA είναι ο απαραίτητος σύμμαχός σας! 

Η ΝΙVEA CRÈME  είναι η λύση για να αποκτήσουμε μεταξένια, υγιή επιδερμίδα χωρίς κόπο, με μία μόνο κίνηση. Ιδιαίτερα τους χειμερινούς μήνες καθώς προσφέρει την απόλυτη αίσθηση ενυδάτωσης και λάμψης. Γιατί ένα καλά ενυδατωμένο δέρμα, εκτός από πιο απαλό, είναι και πιο ελαστικό, γεγονός που το κάνει πιο ανθεκτικό στη χαλάρωση. Άλλωστε, μέσα από τη μακρόχρονη ιστορία της έχει γίνει σύμβολο ασυναγώνιστης φροντίδας για όλες τις ηλικίες.

jenny.gr

Η κρέμα της NIVEA λόγω της σύνθεσής της είναι ιδανική για την ενυδάτωση των χειλιών σας, ακόμη και όταν είναι σκασμένα από το κρύο. Επιπλέον, μπορείτε να την απλώνετε στα χέρια σας, αφού τα θρέφει σε βάθος, ενώ παράλληλα ανακουφίζει από την ξηροδερμία. Ακόμη, είναι η τέλεια επιλογή για την ενυδάτωση των πολύ ξηρών σημείων όπως οι αγκώνες, τα γόνατα και τα πέλματα, τα οποία ταλαιπωρούνται πολύ κατά τη διάρκεια της ημέρας.

jenny.gr

Η ΝΙVEA CRÈME θα σας χαρίσει την απόλυτη αίσθηση απαλότητας και θα κάνει τη λαμπερή επιδερμίδα σας ακαταμάχητη!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.