ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Φτιάχνουμε μάσκα σύσφιξης προσώπου, με 2 υλικά που έχουμε στην κουζίνα μας


Ελένη Τσούτση

22 Ιανουαρίου 2020

Φτιάχνουμε μάσκα σύσφιξης προσώπου, με 2 υλικά που έχουμε στην κουζίνα μας

Tο ασπράδι του αυγού περιέχει κυρίως πρωτεΐνες και μικρές ποσότητες λεκιθίνης, λίπους, υδατανθράκων και βιταμινών της ομάδας Β, που προσφέρουν τόνωση, σύσφιξη, φροντίδα και προστασία στο δέρμα. Από την άλλη το λεμόνι είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά συστατικά, βιταμίνες και κιτρικό οξύ που λευκαίνουν, προστατεύουν και καθαρίζουν το δέρμα σε βάθος.

Missing content item.

Ανακατεύουμε τα δύο υλικά μαζί, μέχρι να ομοιογενοποιηθούν και τα απλώνουμε σα μάσκα, σε καθαρό πρόσωπο. Την αφήνουμε να δράσει για 15 περίπου λεπτά μέχρι να στεγνώσει.

Καθώς η μάσκα θα στεγνώνει, θα νιώθουμε το δέρμα μας να μας τραβάει. Αυτό είναι κάτι απολύτως φυσιολογικό, το οποίο πρέπει να αισθανθούμε κατά την εφαρμογή της μάσκας.

Στη συνέχεια καθαρίζουμε το πρόσωπό μας με ένα καθαρό πανί, το οποίο έχουμε βρέξει με χλιαρό νερό. Ολοκληρώνουμε την περιποίηση με το serum και στη συνέχεια με την ενυδατική μας κρέμα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.