ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

5 κορυφαία serums για νεανική όψη της επιδερμίδας


Ελένη Τσούτση

31 Ιανουαρίου 2020

5 κορυφαία serums για νεανική όψη της επιδερμίδας

Η ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας κρύβει αρκετά βήματα και δεν είναι λίγες οι γυναίκες που αρκούνται μόνο σε δυο – στον καθαρισμό και την ενυδάτωση. Ξεχνούν όμως την τόνωση και το μυστικό για να επαναφέρουν τη λάμψη και τη νεανική όψη στο δέρμα τους, που δεν είναι άλλο από την χρήση του serum.

Γιατί όμως είναι τόσο σημαντικό το serum στην καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς;

To serum ή ορός συνήθως έχει πιο ελαφριά υφή από τις κρέμες και διεισδύσει στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος, με αποτέλεσμα να ενεργοποιεί και να προσφέρει συστατικά όπως ρετινόλη, βιταμίνη Α αλλά και το αγαπημένο συστατικό όλων των γυναικών υαλουρονικό οξύ, το οποίο αντιμετωπίζει τα προβλήματα του δέρματος όπως είναι η ξηρότητα, μελάγχρωση, νωθρότητα και οι ρυτίδες.

Αν σκεφτείτε ότι η εξωτερική στοιβάδα του δέρματος είναι σαν το εργαλείο του κοσκινίσματος και εμείς προσπαθούμε να κοσκινίσουμε ένα προϊόν, παρόμοιο με το νερό. Σαφώς θα εισχωρήσει ευκολότερα σε σχέση ένα προϊόν που έχει πιο συμπαγή σύσταση, όπως είναι η κρέμα, η οποία είναι εξίσου απαραίτητη ωστόσο στην καθημερινή ενυδάτωση της επιδερμίδας σας.

Χαρίστε λοιπόν στο δέρμα σας λάμψη και ζωντάνια, προσθέτοντας στη ρουτίνα σας ένα από τα παρακάτω serum:

Άγριο Τριαντάφυλλο Serum για Λάμψη & Λεπτές Γραμμές​, Korres​​

jenny.gr

 

Powerful-Strength Line-Reducing Concentrate, Kiehl's

jenny.gr

Fresh Pressed 7-Day System with Pure Vitamin C​, Clinique​

jenny.gr

Miracle Age Repair Serum, Thank you Farmer

jenny.gr

Grown Alchemist Instant Smoothing Serum

jenny.gr

 

Tip:
Το serum βοηθάει και προετοιμάζει την επιδερμίδα να υποδεχτεί καλύτερα το foundation,  δημιουργώντας μια σταθερή βάση που διαρκεί ώρες.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.