ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

H Halle Berry μόλις αποκάλυψε τα 4 βήματα για λαμπερή επιδερμίδα


23 Μαρτίου 2020

H Halle Berry μόλις αποκάλυψε τα 4 βήματα για λαμπερή επιδερμίδα

Η Halle Berry είναι από εκείνες τις γυναίκες που ο χρόνος δεν δείχνει να τις αγγίζει. Σήμερα, στα 53 της χρόνια, θα μπορούσε άνετα να παίξει ρόλους νεαρότερων γυναικών και να πείσει τους πάντες. Η αλαβάστρινη επιδερμίδα και το καλογυμνασμένο της σώμα είναι ζηλευτά και εμείς δεν μπορούμε παρά να αναρωτιόμαστε πώς τα έχει καταφέρει.

jenny.gr

«Πιστεύω πως η γυμναστική βοηθάει το δέρμα να είναι υγιές και επηρεάζει όχι μόνο το πώς νιώθεις, αλλά και το πώς δείχνεις. Αερόβια, αερόβια και ξανά αερόβια γυμναστική. Η πιο έντονη κυκλοφορία του αίματος κάνει καλό στην επιδερμίδα. Όταν ιδρώνουμε τα μάγουλα γίνονται από μόνα τους κόκκινα» είχε αποκαλύψει η ίδια στο παρελθόν τονίζοντας πως εκείνη έχει δει διαφορά στο πρόσωπό της μέσα στα χρόνια.

Αυτή τη περίοδο όπως και όλος ο πλανήτης είναι και εκείνη σε καραντίνα και φροντίζει τον εαυτό της λίγο παραπάνω και δεν χάνει την ευκαιρία να μας πει πώς τα καταφέρνει.

Όπως αναφέρει μέσα από τη τελευταία της ανάρτηση στο Instagram, είναι ώρα για να δείξουμε λίγη παραπάνω φροντίδα σε εμάς και μοιράζεται μαζί μας τα τέσσσερα βήματα για την περιποίηση της επιδερμίδας της. 

Δείτε στο παρακάτω βίντεο την καθημερινή της skincare routine και εμπνευστείτε:

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.