ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

#selfcare: Τα πιο ενυδατικά body lotions για τέλεια επιδερμίδα


Ελένη Τσούτση

27 Μαρτίου 2020

#selfcare: Τα πιο ενυδατικά body lotions για τέλεια επιδερμίδα

Αν κάτι επιθυμούμε όλες μας αυτές τις μέρες που #μένουμε_σπίτι είναι στιγμές χαλάρωσης και να κάνουμε πράγματα που μας δίνουν χαρά. Η περιποίηση είναι φυσικά ανάμεσα στα πράγματα εκείνα που μας τονώνουν και μας κάνουν να σκεφτόμαστε θετικά.

Ένα χαλαρωτικό ντους μέσα στη μέρα μας θα μας αποφορτίσει από όλα τα δυσάρεστα νέα που δυστυχώς έχουν κατακλύσει πλέον την καθημερινή μας ζωή. Η διαδικασία όμως μετά το ντους είναι σίγουρα κάτι που απολαμβάνουμε όλες οι γυναίκες και ειδικότερα τώρα μας αξίζει μια extra φροντίδα.

jenny.gr

Το no1 must-have προϊόν περιποίησης σώματος δεν είναι άλλο από το body lotion που ενώ θρέφει σε βάθος το δέρμα μας, η μυρωδιά του μας χαλαρώνει και μας κάνει να μυρίζουμε υπέροχα όλη μέρα.

jenny.gr

Δύο λεπτά αρκούν λοιπόν για να εφαρμόσετε ένα body lotion που θα σας χαρίσει λεία και λαμπερή επιδερμίδα. Ο τέλειος συνδυασμός είναι μία ενυδατική λοσιόν που όχι μόνο απορροφάται γρήγορα από το δέρμα, αλλά και αφήνει ένα ανάλαφρο άρωμα να αγκαλιάζει ολόκληρο το σώμα. 

jenny.gr

Εμείς ανακαλύψαμε και σας προτείνουμε 7 top κρέμες σώματος με μοναδική σύνθεση και μοναδικό άρωμα που θα σας κάνουν να απολαύσετε τις στιγμές που μένετε σπίτι σας.

#1. Korres, Body Butter White Blossom

jenny.gr

Ενυδατικό γαλάκτωμα πλούσιο σε Αμυγδαλέλαιο, ενεργή Αλόη και προβιταμίνη Β5, που τονώνουν την επιδερμίδα και ενισχύουν την ελαστικότητά της.

#2. Lancôme Nutrix Royal Body 

jenny.gr

Το γαλάκτωμα σώματος Nutrix Royal Body θρέφει και επανορθώνει τα ξηρά δέρματα για αίσθηση απαλότητας σαν «δέρμα μωρού» και άνεση μεγάλης διάρκειας.

#3. Nivea Oil In Lotion Rose & Argan Oil

jenny.gr

Συνδυάζει όλα τα οφέλη ενός ελαίου σώματος σε μορφή body lotion και υπόσχεται μέχρι και 24 ώρες ενυδάτωση.

#4. Nuxe, Prodigieux Body Lotion 

jenny.gr

Ένα μυθικό άρωμα και μια απολαυστικά αισθησιακή υφή σε ένα γαλάκτωμα σώματος που περιποιείται την επιδερμίδα, αφήνοντάς την ενυδατωμένη, απαλή και αρωματισμένη, με διακριτική λάμψη.

 #5. La Roche -Posay, Lipikar Fluide

jenny.gr

Ενυδατική σύνθεση πλούσια σε Νιασιναμίδη που καταπραΰνει άμεσα και προστατεύει την επιδερμίδα από εξωτερικές επιθέσεις. Εξαιρετικά ανάλαφρη υφή για γρήγορη απορρόφηση που διευκολύνει την καθημερινή εφαρμογή.

#6. Apivita Λοσιόν Για Τα Χέρια & Το Σώμα με Ελιά & Μέλι 

jenny.gr

Πέρα από το φρέσκο άρωμα, είναι εμπλουτισμένο και με πολλά ενυδατικά συστατικά, όπως βιολογικό εκχύλισμα μελιού, βιολογικό λάδι ελιάς, βιταμίνη Ε, προβιταμίνη Β5, αιθέρια έλαια περγαμόντο και γεράνι, έγχυμα αμαμελίδας, τα οποία διατηρούν την επιδερμίδα απαλή και ελαστική.

 #7. Love Beauty & Planet, Body Butter Muru Muru & Rose

jenny.gr

Η κρέμα σώματος περιέχει πλούσιο βούτυρο murumuru και το λεπτό, ζεστό και λουλουδάτο άρωμα ροδοπέταλων. Παρέχει απίστευτη ενυδάτωση έως και 24 ώρες, για επιδερμίδα με εξαιρετική εμφάνιση και υπέροχη αίσθηση.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.