ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Βρείτε το ιδανικό αντηλιακό με χρώμα που ταιριάζει στο δέρμα σας


Ελένη Τσούτση

28 Μαΐου 2020

Βρείτε το ιδανικό αντηλιακό με χρώμα που ταιριάζει στο δέρμα σας

Ίσως, είναι ένα από τα θέματα που έχουμε γράψει περισσότερο, και αυτό δεν είναι άλλο από το αντηλιακό και το πόσο απαραίτητο είναι όλο τον χρόνο. Κυρίως, τώρα για τις ηλιόλουστες μέρες που έρχονται. Οι περισσότερες έχουμε αναμνήσεις από το ασπρισμένο πρόσωπό μας, ως παιδιά στην παραλία και τη μαμά μας να έρχεται κάθε τόσο για να μας ανανεώσει το αντηλιακό. Και σίγουρα αποδεικνύεται ότι σωστά έκανε.

jenny.gr

Ο ήλιος είναι πλέον καυτός με ακόμα πιο βλαβερές ακτίνες σχετικά με τα προηγούμενα χρόνια. Το αντηλιακό λοιπόν, είναι πρωτίστης σημασίας και απαραίτητο καλλυντικό πια για όλη την οικογένεια. Οι γυναίκες όμως δεν αρκούμαστε σε μία απλή αντηλιακή κρέμα. Θέλουμε και κάλυψη αλλά και προστασία χωρίς φυσικά το αποτέλεσμα να είναι υπερβολικό. Κι αυτό το πετυχαίνουμε με τα tinted που ενώ μας προστατεύουν από τις υπεριώδεις ακτινοβολίες, μας χαρίζουν κι ένα ομοιόμορφο χρώμα, που μας απαλλάσσει από το “βάρος” ενός makeup στην καθημερινότητα.

Έτσι, καλό είναι να μην επιβαρύνουμε την επιδερμίδα μας με βαριά προϊόντα και συνθέσεις, αλλά αντίθετα να επιλέξουμε αντηλιακά με χρώμα, που θα μας χαρίσουν την απαραίτητη προστασία από τον ήλιο ενώ παράλληλα, θα καλύπτουν τυχόν δυσχρωμίες, ατέλειες ή σπυράκια.

Ο κάθε τύπος επιδερμίδας έχει και την ιδανική υφή αντηλιακού ή make up με χρώμα που μπορεί να χρησιμοποιεί στο καθημερινό του μακιγιάζ. 

Για να σας βοηθήσουμε λοιπόν, να βρείτε την κατάλληλη φόρμουλα, συγκεντρώσαμε τις αγαπημένες μας αντηλιακές με χρώμα που κάνουν διπλή δουλειά!

#1.  Korres Αντιηλιακή Κρέμα Προσώπου Κόκκινο Σταφύλι με Χρώμα SPF30

jenny.gr

#2. Bioderma Nude Touch Combination to Oily Skin SPF50

jenny.gr

 

#3.Vichy Ideal Soleil BB Tinted Dry Touch Face Fluid Mat SPF50 50ml

jenny.gr

#4. Glow Time® Full Coverage Mineral BB Cream SPF25

jenny.gr

#5. La Roche-Posay Rosaliac CC Κρέμα Προσώπου Με Χρώμα Για Τις Κοκκινίλες Spf30 

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.