ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Το beauty item που έχει η Kate Moss στο συρτάρι της και δείχνει νεότερη


Ελένη Τσούτση

12 Ιουνίου 2020

Το beauty item που έχει η Kate Moss στο συρτάρι της και δείχνει νεότερη

H Kate Moss αναμφίβολα, έχει γράψει τη δική της ιστορία στο χώρο της μόδας αλλά και της ομορφιάς. Γι' αυτό, ακόμη και σήμερα, θέλουμε να γνωρίζουμε όλα τα μυστικά ομορφιάς της και φυσικά πώς καταφέρνει να φαίνεται 10 χρόνια νεότερη.

Η ίδια δίνει συνεντεύξεις πολύ σπάνια αλλά όταν το κάνει, μιλάει για όλα. Το πρώην top model μίλησε στο βρετανικό Elle και εμείς κρατήσαμε τις απαραίτητες beauty συμβουλές της.

#1. Το πρώτο προϊόν που περνάει από τα χείλη της, είναι ζεστό νερό και λεμόνι. Προσπαθεί να πίνει αυτό πρώτα και έπειτα καφέ.

#2. Η ρουτίνα του μακιγιάζ της έχει λίγη κάλυψη, οποιοδήποτε bronzer, ένα Decorté κραγιόν σαν lip stain και τελειώνει, περνώντας τις βλεφαρίδες της με ένα ψαλίδι για έντονο αποτέλεσμα.

jenny.gr

#3. Η χειρότερη beauty συνήθεια είναι ότι ξεχνάει να αφαιρέσει το μακιγιάζ της όποτε είναι κουρασμένη. Απεχθάνεται την αίσθηση που έχει όμως, το πρωί.

#4. Το καθημερινό beauty routine της όπως αναφέρει, είναι: “Απλώς πλένω το πρόσωπό μου και ενυδατώνομαι. Αλλά όταν είμαι διακοπές και έχω περισσότερο χρόνο, κάνω τα πάντα. Εγώ και η κόρη μου κάνουμε μαζί το beauty routine μας».

jenny.gr

#5. Το τελευταίο beauty item που αγόρασε για τον εαυτό της είναι ένα jade roller. « Μου αρέσει πάρα πολύ ειδικά όταν το φοράω κάτω από τα μάτια. Ισιώνει τα πάντα. Το έχω στην τσάντα μου και όταν είμαι κάπου και βαριέμαι το βγάζω και αρχίζω να ρολάρω!»

jenny.gr

Κεντρική φωτογραφία: Splash Ideal Images

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.