ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Η Jennifer Garner στα 48 της έχει το δέρμα που θέλουν όλες οι γυναίκες - Αποκαλύπτει ποιο προϊόν δεν αποχωρίζεται


Ελένη Τσούτση

15 Ιουνίου 2020

Η Jennifer Garner στα 48 της έχει το δέρμα που θέλουν όλες οι γυναίκες - Αποκαλύπτει ποιο προϊόν δεν αποχωρίζεται

Η  διάσημη Αμερικανίδα ηθοποιός, Jennifer Garner, ανήκει στη κατηγορία των γυναικών του Hollywood, που λατρεύουμε να μαθαίνουμε όλα τα μυστικά ομορφιάς τους, αφού αν και μεγαλώνουν, καταφέρνουν να δείχνουν νεότερες από την πραγματική τους ηλικία. Δεν είναι καθόλου τυχαίο που η Garner, η οποία είναι μαμά τριών παιδιών, επιχειρηματίας και ψηφίστηκε ως η πιο όμορφη γυναίκα για το 2019, δεν παραλείπει ποτέ την καθημερινή της ρουτίνα περιποίησης. 

jenny.gr


Η όμορφη ηθοποιός φροντίζει να έχει μια λαμπερή και φρέσκια επιδερμίδα και, όπως αποκάλυψε, δύο είναι τα προϊόντα ομορφιάς που δεν αποχωρίζεται από το νεσεσέρ της. Ποια είναι αυτά;

Η skincare routine της περιλαμβάνει το αντηλιακό Neutrogena Ultra Sheer με δείκτη προστασίας 55, που φοράει κάθε πρωί και την αντιρυτιδική Wrinkle Repair Oil, την οποία εφαρμόζει στο πρόσωπό της το βράδυ για να μειώσει τα εμφανή σημάδια γήρανσης.

Aντηλιακό Neutrogena Ultra Sheer

jenny.gr

 

Aντιρυτιδική Wrinkle Repair Oil

jenny.gr

H ίδια αναφέρει σε πρόσφατη συνέντευξή της, ότι δεν ακολουθεί τα trends αλλά εμπιστεύεται προϊόντα με ρετινόλη, η οποία εξασφαλίζει πως όσο μεγαλώνεις, έχεις ένα υγιές δέρμα. Πιο συγκεκριμένα, η ρετινόλη είναι μια ουσία, η οποία μπορεί να μειώσει τις ρυτίδες και είναι η γνωστή καθαρή βιταμίνη Α. Είναι ένα απ’ τα πιο γνωστά δραστικά συστατικά όσον αφορά την αντιγήρανση, καθώς χαρίζει στο δέρμα λάμψη και βελτίωση στην εικόνα της επιδερμίδας.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.