ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Πώς να εξαφανίσετε με make up ακόμα και το πιο έντονο σπυράκι


Ελένη Τσούτση

22 Ιουλίου 2020

Πώς να εξαφανίσετε με make up ακόμα και το πιο έντονο σπυράκι

Ιδιαίτερα τις ημέρες που περιμένουμε να αδιαθετήσουμε, τα μεγάλα, με πύον σπυράκια κάνουν έντονη την εμφάνισή τους. Και αυτός μπορεί να είναι ένας λόγος να μας χαλάσει η διάθεση (κακά τα ψέματα). Ακόμη, τυχαίνει κάποιες φορές να γίνονται χειρότερα και να φαίνονται ακόμα πιο έντονα, όταν προσθέτουμε makeup. Αυτά τα σπυράκια χρειάζονται ειδικό χειρισμό και το καλύτερο εργαλείο για να πετύχουμε την τέλεια κάλυψη είναι τα δάχτυλά μας.

jenny.gr

Πάρτε μια μικρή ποσότητα concealer στο χέρι σας. Αν το σπυράκι είναι γκρίζο ή μπλε-τύπου μελανό-φροντίστε να επιλέξετε ένα που να πορτοκαλίζει.

Αν είναι κόκκινο επιλέξτε ένα σε πιο κίτρινη απόχρωση. Φροντίστε να έχετε καθαρά χέρια και με απαλές ταμποναριστές κινήσεις, καλύψτε το σπυράκι με το προϊόν. Μην κάνετε αρκετές επαναλήψεις, καθώς το concealer θα απορροφηθεί από το δάχτυλό σας και δε θα πετύχετε κάλυψη.

Στη συνέχεια εφαρμόστε on top διάφανη πούδρα, για να σταθεροποιήσετε το υγρό ή compact concealer που έχετε χρησιμοποιήσει. Αποφύγετε την εφαρμογή ρουζ ή οποιουδήποτε χρωματιστού προϊόντος, στην περιοχή που είναι το σπυράκι. Προτιμήστε ένα πιο φυσικό makeup look.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.