ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

9 αγαπημένα μας αρώματα που θυμίζουν καλοκαίρι


Ελένη Τσούτση

27 Ιουλίου 2020

9 αγαπημένα μας αρώματα που θυμίζουν καλοκαίρι

Το άρωμα εκφράζει την προσωπικότητα μας αλλά και τη διάθεσή μας απέναντι στην εκάστοτε εποχή. Αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινής μας ρουτίνας και ειδικά το καλοκαίρι λατρεύουμε να αισθανόμαστε ότι ανανεώνουν την διάθεσή μας. Ένα άρωμα μπορεί να παραμείνει χαραγμένο στη μνήμη όλων όσων συναναστρεφόμαστε και φυσικά μας συντροφεύουν όπου κι αν βρεθούμε από το γραφείο, στις βόλτες μας στη πόλη και στα σοκάκια στο νησί. Δεν θα μπορούσε να λείπει από το νεσεσέρ αφού αρκούν μερικοί ψεκασμοί για να φτιάξει η μέρα μας.

Το καλοκαίρι οι μυρωδιές γίνονται πιο ανάλαφρες και αιθέριες, ιδανικές να σας χαρίσουν ανάσες δροσιάς σε κάθε σας look. Μόνο έτσι θα μπορέσετε να αιχμαλωτίσετε τους γύρω σας κάθε σας εμφάνιση.

Δείτε λοιπόν στο παρακάτω video όσα ξεχωρίσαμε για φέτος και ανακαλύψτε αμέσως το δικό σας αγαπημένο!

https://instagram.com/p/CDJbSVbAbd8

Estée Lauder Bronze Goddess Azur

Μία μεγαλειώδης και πολυτελής floral εμπειρία αναδύεται από την καρδιά, επιπλέοντας στην επιφάνεια με την εντύπωση των δροσερών πετάλων Neroli Bigarade και το μεθυστικό πλούσιο άρωμα του Orange Flower Absolute, που λούζονται κάτω από το φως του Μαροκινού ηλίου.

Korres Cucumber Summer Splash Eau de Cologne

Aναζωογονητικό άρωμα δροσερού αγγουριού με απαλές νότες γιασεμιού.

Diptique Do Son Body Mist

Ο συνδυασμός από εκχύλισμα λευκού λωτού και ελαφριά πούδρα στη σύνθεσή του, αφήνει στην επιδερμίδα ένα δροσερό, βελούδινο αποτέλεσμα χωρίς την αίσθηση λιπαρότητας.

Nuxe Sun Eau Delicieuse Parfumante

Αρωματισμένο νερό με τόνους από πορτοκάλια, εκχύλισμα νεραντζιάς, καρύδα και ταϊτινής γαρδένιας.

Biotherm Eau Pure Eau De Toilette Spray

Ένα αναζωογονητικό άρωμα σαν χείμαρρος από δροσερό νερό, ένα φρέσκο ​​αρωματικό ταξίδι, γεμάτο από πράσινους, αγνούς και ευεργετικούς καρπούς: πράσινο τσάι, πράσινο λεμόνι και ακτινίδιο.

Molton Brown Suede Orris Enveloping Body Oil

Ένα θρεπτικό λάδι σώματος, ενισχυμένο με αργανέλαιο που εκτός του ότι πειρποιείται την επιδερμίδα, αφήνει μία διακριτική αλλά όχι αδιάφορη μυρωδιά. Ξυλώδες και ελαφρώς λουλουδένιο θα συνοδεύσει την ενυδάτωση του σώματος με τον καλύτερο τρόπο.

Roger & Gallet Gingembre Rouge Edition Or

Μία χαρακτηριστική σχεδόν εθιστική μυρωσιά που σε συνδυασμό με την διακριτική χρυσόσκονη αναδίδει έναν ανεπιτήδευτο θηλυκό δυναμισμό.

Caudalie Soleil des Vignes Fresh Fragrance

Φρέσκο και άκρως καλοκαιρινό, αυτό το άρωμα θα σας ταξιδεύει σε κάθε ψεκασμό.

Ahava Sea-Kissed Dry Oil Body Mist

Η πεμπτουσία της καλοκαιρινής δροσιάς κλεισμένη σε ένα μπουκαλάκι για να σας συνοδεύει όπου κι αν είστε.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.