ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Οι must κανόνες που αγαπούν οι γυναίκες με καθαρό δέρμα


Ελένη Τσούτση

16 Σεπτεμβρίου 2020

Οι must κανόνες που αγαπούν οι γυναίκες με καθαρό δέρμα

Η καθημερινή φροντίδα και περιποίηση είναι το Α και το Ω για ένα φρέσκο και λαμπερό πρόσωπο. Έτσι για να έχετε κάθε μέρα μια φρέσκια επιδερμίδα, πρέπει να ακολουθήσετε δύο ακόμη απλά και εύκολα βήματα στη ρουτίνα ομορφιάς σας. Ποια είναι αυτά, λοιπόν;

jenny.gr

#1.Καθαρισμός

O καθαρισμός είναι το πρώτο σημαντικό βήμα που πρέπει να περιλαμβάνει η ρουτίνα ομορφιάς σας. Ανακαλύψτε το ιδανικό για το δέρμα σας γαλάκτωμα, αφρό ή lotion και πλύντε το πρόσωπό σας με μαλακές, κυκλικές κινήσεις.

Frezyderm Mild Wsh Liquid  - Απαλό Καθαριστικό Προσώπου

jenny.gr

Απαλό υγρό καθαρισμού για κανονικές και ευαίσθητες επιδερμίδες. Προσφέρει απαλό καθαρισμό και δεν προκαλεί ερεθισμούς.

#2. Απολέπιση

Η απολέπιση είναι μία διαδικασία, την οποία πρέπει οπωσδήποτε να πραγματοποιείτε τουλάχιστον μία φορά τον μήνα. Απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και βοηθάει να απορροφηθεί καλύτερα η ενυδατική σας κρέμα. Εφαρμόστε ένα απολεπιστικό scrub μία φορά την εβδομάδα και σταδιακά θα δείτε διαφορά. Προσέξτε ώστε να μην κάνετε απολέπιση πολύ συχνά, καθώς η επιδερμίδα σας θα βρίσκεται περισσότερο εκτεθειμένη σε μικρόβια.

Αpivita Gel Ήπιας Απολέπισης 

jenny.gr

Gel ήπιας απολέπισης με λεπτούς κόκκους από κουκούτσια βερίκοκου, κατάλληλη για όλους τους τύπους επιδερμίδας.

#3. Eνυδάτωση

Η ενυδατική σας κρέμα δεν θα πρέπει να λείπει από το νεσεσέρ σας πρωί και βράδυ. Είναι το προϊόν που δεν πρόκειται να αποχωριστείτε ούτε στιγμή, καθώς σας προσφέρει την προστασία και τη φροντίδα που χρειάζεστε.

Nivea Urban Skin Defense Κρέμα Ημέρας

jenny.gr

Η Urban Skin Defence Moisture Boost 48ωρης Ενυδάτωσης με SPF20 είναι εμπλουτισμένη με Αντιοξειδωτικά, Εκχύλισμα Βιολογικού Πράσινου Τσαγιού & Υαλουρονικό Οξύ.

Δείτε ακόμη:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.