ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Η Elle Fanning μετέτρεψε ένα έκζεμα στο πρόσωπό της σε beauty tip


Ελένη Τσούτση

17 Σεπτεμβρίου 2020

Η Elle Fanning μετέτρεψε ένα έκζεμα στο πρόσωπό της σε beauty tip

H 22χρονη star Elle Fanning, που πρωταγωνιστεί στη σειρά "The Great", αποφάσισε να μας ξαφνιάσει ευχάριστα, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία διαφορετική από τις άλλες. Η ίδια χωρίς κανένα κόμπλεξ, αποκάλυψε ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, και μάλιστα το παρουσίασε ως beauty tip.

Η όμορφη ηθοποιός, μέσα από το Instagram δήλωσε πως έχει ατοπική δερματίτιδα και συγκεκριμένα έκζεμα στα μάτια αλλά αυτό δεν την σταμάτησε από το να δει τη θετική πλευρά των πραγμάτων. Το έκζεμα βλεφάρων προκαλεί συνήθως μια ερυθρότητα γύρω από τα μάτια και στην περιοχή των βλεφάρων, συνήθως από προϊόντα μακιγιάζ, από φακούς επαφής ή σταγόνες για τα μάτια ή ακόμα και από έντονο στρες. 

Όμως, η star δεν δίστασε να μας δείξει το έκζεμα που έχει εμφανίσει στα βλέφαρα και να σχολιάσει - «Μετέτρεψα το έκζεμα σε σκιά ματιών». Ας μην ξεχνάμε πως οι ροζ σκιές είναι μια ακόμη τάση και ταιριάζουν πολύ και στις καστανές και στις ξανθιές, όπως ακριβώς και στην Elle Fanning.

https://instagram.com/p/CFIb9GHFFNP

 Δείτε ακόμη:

Κεντρική φωτογραφία: Splash Ideal Images

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.