ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Το νέο αγαπημένο skincare tip της Hailey Bieber για καθαρή επιδερμίδα


Ελένη Τσούτση

1 Σεπτεμβρίου 2020

Το νέο αγαπημένο skincare tip της Hailey Bieber για καθαρή επιδερμίδα

Το όμορφο μοντέλο, Hailey Bieber, προσέχει την επιδερμίδα της και μάλιστα μοιράζεται τα beauty tips της μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram αλλά και από τις συνεντεύξεις της. Αν και αφήνεται στα χέρια των ειδικών τις περισσότερες φορές, έχει πάρει από αυτούς πολλές συμβουλές που φροντίζει να τις εφαρμόζει σε καθημερινή βάση με στόχο να έχει πάντα ένα καθαρό και λαμπερό δέρμα.

Πρόσφατα μέσα από μια συνέντευξή της αποκάλυψε τη νέα αγαπημένη της skincare συνήθεια που πλέον δεν αμελεί. “Ένα πράγμα που ξεκίνησα να κάνω στην καραντίνα και άλλαξε το δέρμα μου ήταν ο διπλός καθαρισμός. Ήταν πολύ σημαντικός για μένα”, δήλωσε χαρακτηριστικά η Hailey.

To top model άκουσε τις συμβουλές των skincare experts και υιοθέτησε την κορεάτικη πρακτική, χρησιμοποιώντας δύο διαφορετικά προϊόντα καθαρισμού, πρωί και βράδυ. Το πρώτο σε μορφή ελαίου και το δεύτερο κρέμα ή αφρό. Ο διπλός καθαρισμός αφήνει την επιδερμίδα καθαρή και έτοιμη να "υποδεχτεί" τις κρέμες. 

 

https://instagram.com/p/CECu_VslC15

Tip:

Καλό θα ήταν βέβαια να προσέξετε τα συστατικά του κάθε προϊόντος, μιας και αν επιλέξετε κάποια με ισχυρή καθαριστική δράση και ξεχάσετε την ενυδάτωση, θα απομακρύνετε σημαντικά στοιχεία που κρατούν την υγρασία του δέρματος στα επιθυμητά επίπεδα. Αυτό θα οδηγήσει σε ξηρότητα και ξεφλούδισμα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.