ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

3 σαμπουάν για να διατηρήσετε το χρώμα και τη λάμψη των βαμμένων μαλλιών


The Jennettes

31 Αυγούστου 2020

3 σαμπουάν για να διατηρήσετε το χρώμα και τη λάμψη των βαμμένων μαλλιών

Μετά το καλοκαίρι και κυρίως μετά τις διακοπές, το ραντεβού στο κομμωτήριο είναι από τα πρώτα στη λίστα της επανένταξης στην καθημερινότητα. Ειδικά, αν έχετε ξανθά μαλλιά, τότε οφείλετε να τα αναζωογονήσετε. Ο ήλιος και το θαλασσινό αλάτι τους πρόσθεσαν μία γοητεία όσο ήσασταν διακοπές. Ωστόσο, όσο περνάει ο καιρός, το χρώμα ξεθωριάζει και τα μαλλιά χρειάζονται ένα boost θρέψης για να επανέλθουν. 

Είτε έχετε προλάβει να ανανεώσετε το χρώμα των μαλλιών σας, είτε απλά αναμένετε το ραντεβού, αυτό που δεν πρέπει να παραλείψετε είναι η σωστή φροντίδα τους. Τα βαμμένα μαλλιά εξάλλου, απαιτούν λίγη προσοχή παραπάνω, αλλά πάντα το αποτέλεσμα αξίζει την προσπάθεια. 

Δείτε εδώ 3 από τα καλύτερα σαμπουάν για τα βαμμένα ξανθά μαλλιά σας. 

1. Maroccanoil Blonde Perfecting Shampoo

jenny.gr

Ένα brand που εξειδικεύεται στην περιποίηση των μαλλιών δεν μπορεί παρά να μπορείς να προσφέρει στα βαμμένα μαλλιά ό,τι έχουν ανάγκη. Το συγκεκριμένο, διαθέτει φόρμουλα με βιολέ χρωστικές ουσίες που εξουδετερώνουν τους μπρονζέ τόνους. Ταυτόχρονα, χάρη στην τεχνολογία ArganID, επιτυγχάνεται αναδόμηση της τρίχας.

2. Aveda Color Conserve Shampoo

jenny.gr

Φυτικό και με 100% βιολογικό άρωμα, αυτό το σαμπουάν θα παρατείνει το χρώμα των βαμμένων μαλλιών σας. Ταυτόχρονα, διατηρεί τη λάμψη και τη ζωντάνια τους, ενώ τα προστατεύει από τον ήλιο και τους περιβαλλοντικούς ρύπους. 

3. Kérastase Blond Absolu Bain Ultra Violet Shampoo

jenny.gr

Η Kérastase έχει βαθιά γνώση για τα μαλλιά, επομένως δεν θα μπορούσε να μην είναι μέσα στις καλύτερες επιλογές για την περιποίηση των βαμμένων. Το Blond Absolu Bain Ultra Violet Shampoo είναι ιδανικό για εσάς που δεν θέλετε να αποχωριστείτε στιγμή τη λάμψη των ξανθών μαλλιών σας. Δρα κατά της κιτρινίλας ενώ ταυτόχρονα θρέφει τη βαμμένη τρίχα, διατηρώντας τη λάμψη της. 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.