ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

H Emily Ratajkowski λανσάρει τις δικές της μάσκες ομορφιάς και εμείς ανυπομονούμε να τις δοκιμάσουμε


Ελένη Τσούτση

20 Οκτωβρίου 2020

H Emily Ratajkowski λανσάρει τις δικές της μάσκες ομορφιάς και εμείς ανυπομονούμε να τις δοκιμάσουμε

H Emily Ratajkowski ανήκει στην κατηγορία των stars που λατρεύουν να περιποιούνται τον εαυτό τους και από τις συνεντεύξεις της έχουμε καταλάβει ότι απολαμβάνει να δοκιμάζει skincare προϊόντα ανάλογα με τις ανάγκες που έχει το δέρμα της την εκάστοτε εποχή. Τα νέα λοιπόν που έρχονται να επιβεβαιώσουν αυτόν τον skincare εθισμό του top model είναι ότι απέκτησε sheet masks με την υπογραφή της. Η ίδια είναι creative director μιας εταιρίας που φτιάχνει μάσκες προσώπου, της Loops.

Μέσα από το Instagram η Emily ανακοίνωσε αυτό της το νέο βήμα και σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για όλο το σκεπτικό της για την νέα της ιδέα.«Δεν έκανα ποτέ sheet mask αλλά πλέον τις κάνω εντατικά και τις λατρεύω!»

https://instagram.com/p/CGU39xms1Io

Συνέχισε λέγοντας πως η περίοδος της καραντίνας ήταν η τέλεια στιγμή για να καταλάβει πόσο της αρέσει να κάνει μάσκες ομορφιάς μαζί με τον σύντροφό της. Χαρακτηριστικά είπε: «Τις κάναμε όλοι και ήμασταν ενθουσιασμένοι από το αποτέλεσμα. Προσωπικά, με εντυπωσίασε πάρα πολύ το packaging αλλά και όλη η εμπειρία που σου εξασφαλίζουν οι συγκεκριμένες sheet masks!”.

Εμείς ανυπομονούμε να δοκιμάσουμε τις συγκεκριμένες μάσκες και να δούμε το δέρμα μας τόσο λαμπερό όσο της Emily.

https://instagram.com/p/CFP5O3XMWib

Δείτε ακόμη:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.