ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

H Emma Stone είναι το απόλυτο beauty icon και χαρίζει έμπνευση με κάθε της εμφάνιση


Ελένη Τσούτση

25 Οκτωβρίου 2020

H Emma Stone είναι το απόλυτο beauty icon και χαρίζει έμπνευση με κάθε της εμφάνιση

Αν γινόταν μία ψηφοφορία στο Hollywood και δίναμε τίτλους σε όλους τους διάσημους ηθοποιούς, τότε σίγουρα την Emma Stone θα την επιλέγαμε ως τo απόλυτο beauty icon. Η διάσημη ηθοποιός, που από την αρχή της καριέρας της ξεχώρισε, είναι μία από τις πιο κομψές και εντυπωσιακές stars. 

Η Emma λοιπόν έχει κατακτήσει την καρδιά μας για την προσωπικότητά της, το ταλέντο της, αλλά και την πρόοδο που έχει κάνει στην εμφάνισή της. Εκεί που στο ξεκίνημά της ήταν σαν το κορίτσι της διπλανής πόρτας, σήμερα είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές stars στο red carpet. 

jenny.gr

Και κάθε φορά, ενώ πιστεύουμε ότι έχει κάνει την καλύτερη αλλαγή στο μακιγιάζ, στο μαλλί της, αλλάζουμε την άποψή μας μόλις την ξαναδούμε, αφού αναμφισβήτητα θα είναι ακόμα πιο εντυπωσιακή. 

Κάνοντας ένα mini flashback στις εμφανίσεις της, θα πάμε πίσω στο 2006, όπου τότε ήταν μόλις 17 χρονών και είχε αφέλειες. Ήταν η πρώτη φορά που την ξεχωρίσαμε ως beauty icon. 

jenny.gr

Ξεκίνησε να πειραματίζεται με τα μαλλιά της, αφήνοντας τα πιο χαλαρά, σπαστά, να προσθέτει όγκο και να κάνει φράντζα στο πλάι, να τονίζει τα χείλη της με κόκκινο κραγιόν-κάτι που ταιριάζει απίστευτα με την ολόλευκη επιδερμίδα της-, να τονίζει διακριτικά το μάτι της και να αποκτά εντυπωσιακό cat-eye looks. 

Σήμερα λοιπόν, μιλάμε για την Emma Stone που από κορίτσι της διπλανής πόρτας, έχει γίνει μία κοκκινομάλλα, με ολόλευκη επιδερμίδα, star του Hollywood που πάντα διατηρεί τη θηλυκότητα και την κομψότητα της. 

Δείτε στην παρακάτω gallery την εξέλιξή της στα beauty looks:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.