ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Tips για να έχετε μαλακά χείλη όλο το χειμώνα


Ελένη Τσούτση

21 Νοεμβρίου 2020

Tips για να έχετε μαλακά χείλη όλο το χειμώνα

Οι χαμηλές θερμοκρασίες έχουν αρχίσει να είναι αισθητές και η εναλλαγή κρύου - ζέστης η αλήθεια είναι ότι προκαλούν ερεθισμό στα χείλη μας. Το δέρμα στα χείλη είναι από τις πιο ευαίσθητες περιοχές στο σώμα και το πιο εκτεθειμένο στο περιβάλλον, για αυτόν τον λόγο δημιουργείται έντονη ξηρότητα ή ακόμη και ξεφλούδισμα.

Για να αποφύγετε το δυσάρεστο συναίσθημα των σκασμένων χειλιών το χειμώνα, μπορείτε είτε να χρησιμοποιήσετε υλικά από το σπίτι σας, κάνοντας κάποιο scrub, είτε να επενδύσετε σε ένα καλό lip balm, που δε θα λείπει ποτέ από την τσάντα σας.

jenny.gr

Σας προτείνουμε λοιπόν, ένα απλό και φυσικό scrub, που θα βοηθήσει τα χείλη σας να αποκτήσουν ξανά τη χαμένη τους ενυδάτωση:

Υλικά:

2 κ.γ. ζάχαρη

1 κ.γ. μέλι

Οδηγίες εκτέλεσης:

Ανακατέψτε τα υλικά σε ένα μπολ και έπειτα απλώστε μια μικρή ποσότητα με το δάχτυλό σας στα χείλη, κάνοντας απαλά scrub. Ξεπλύνετε με χλιαρό νερό και νιώστε τα χείλη σας πιο απαλά από ποτέ.

Τέλος, σας προτείνουμε τα τρία καλύτερα lip balm χειλιών που δεν θα αποχωρίζεστε αυτό το χειμώνα:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.