ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Emma Corrin: Η πρωταγωνίστρια του "The Crown" αποκαλύπτει τον λόγο που σταμάτησε να ξυρίζεται


Ελένη Τσούτση

23 Νοεμβρίου 2020

Emma Corrin: Η πρωταγωνίστρια του "The Crown" αποκαλύπτει τον λόγο που σταμάτησε να ξυρίζεται

H Emma Corrin είναι η πρωταγωνίστρια της σειράς "The Crown", η οποία πρόσφατα φωτογραφήθηκε και έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη για το βρετανικό Glamour, δείχνοντάς μας μια άλλη πλευρά της προσωπικότητάς της. Μάλιστα, δεν δίστασε να μιλήσει για τον λόγο που αποφάσισε να σταματήσει να ξυρίζεται.

Χαρακτηριστικά είπε: "Ο τρόπος που παρουσιάζω τον εαυτό μου, το τι κάνω με το μακιγιάζ μου, την τριχοφυΐα στο σώμα μου και τα μαλλιά μου πάντα έχουν να κάνουν με το πώς αισθάνομαι. Πάντα ήθελα να σταματήσω να ξυρίζομαι, αλλά χώρισα πολύ πρόσφατα. Δεν το έκανα πριν γιατί ήμουν σε σχέση και πίστευα πως πρέπει να ξυρίζομαι για το καλό και των δύο. Αλλά δεν θέλω να ξυρίζομαι".

Μάλιστα, η ίδια συνεχίζει τη συνέντευξή της, λέγοντας: "Και τώρα είμαι σε φάση που σκέφτομαι γιατί απασχολούσε κάτι τέτοιο. Είναι απλώς αυτό που είναι και δεν κρύβεται τίποτα πίσω από αυτό. Ελπίζω να βρισκόμαστε στο σωστό δρόμο και αυτό σύντομα να γίνει κάτι το φυσιολογικό, και όχι κάτι που αξίζει να συζητάει κάποιος".

Το τελευταίο διάστημα, όλο και περισσότερες γυναίκες στηρίζουν αυτή τη θέση, δηλαδή το να μην επιθυμούν να ξυρίζονται, και μάλιστα να φωτογραφίζονται, θέλοντας να καταρρίψουν άλλο ένα στερεότυπο για το γυναικείο σώμα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.