ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

3+1 μυστικά ομορφιάς για λαμπερή επιδερμίδα μέχρι τα Χριστούγεννα


Ελένη Τσούτση

26 Νοεμβρίου 2020

3+1 μυστικά ομορφιάς για λαμπερή επιδερμίδα μέχρι τα Χριστούγεννα

Όσες συμβουλές ομορφιάς και να γνωρίζουμε, ποτέ δεν είναι αρκετές, και ειδικά τώρα που σιγά σιγά αρχίζουν οι γιορτές, όλες θέλουμε να λάμπουμε, ακόμη και με αυτές τις συνθήκες. Παρακάτω, θα βρείτε τα καλύτερα μυστικά ομορφιάς, που θα σας βοηθήσουν να βγάλετε προς τα έξω, τον ομορφότερο εαυτό σας αυτά τα Χριστούγεννα. 

Να θυμάστε ότι ακόμη, και αν φέτος γιορτάσετε τα Χριστούγεννα μόνο με λίγα άτομα, σημασία έχει να τα απολαύσετε και μέχρι τότε, γιατί όχι, να κάνετε focus στην περιποίηση της επιδερμίδας σας.

#1. Ακολουθήστε μια ισορροπημένη διατροφή
 Βάλτε στη διατροφή σας τρόφιμα, που είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά, όπως τα μούρα, το ψάρι, τα όσπρια και τις ντομάτες. Επίσης, τα λαχανικά, το γιαούρτι και τα φρούτα ενισχύουν τη ζωτικότητα του δέρματος.

#2. Φροντίστε ιδιαίτερα το δέρμα σας
Το δέρμα παίζει σημαντικό ρόλο στην εμφάνιση. Για αυτό εκτός από το μακιγιάζ, δώστε ιδιαίτερη προσοχή στην περιποίηση του. Χρησιμοποιήστε τις κατάλληλες κρέμες, που χρειάζεται το δέρμα σας.

jenny.gr

#3. Μην ξεχνάτε να βάζετε αντηλιακή ακόμη και τις συννεφιασμένες μέρες
Η καθημερινή της χρήση επιβραδύνει τη γήρανση και προλαμβάνει την καταστροφή του δέρματος. Ειδικότερα, αν περνάτε πολλές ώρες μπροστά από τον υπολογιστή, μην αμελείτε να εφαρμόζετε το αντηλιακό σας γιατί το blue light επιταχύνει την πρόωρη γήρανση.

#4. Φροντίστε να κρατάτε πάντα ενυδατωμένο το δέρμα σας

Δεν έχει σημασία αν έχετε λιπαρό, ξηρό ή κανονικό δέρμα. Η ενυδάτωση είναι απαραίτητη. Διαλέξτε τη σωστή ενυδατική κρέμα ανάλογα με τον τύπο του δέρματός σας και κάντε την, μέρος της ρουτίνας ομορφιάς σας.

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits.

jenny.gr

 

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.