ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

3 βραδινές συνήθειες που καταστρέφουν την επιδερμίδα


Ελένη Τσούτση

3 Δεκεμβρίου 2020

3 βραδινές συνήθειες που καταστρέφουν την επιδερμίδα

Yπάρχουν μερικές βραδινές συνήθειες που ίσως να ακολουθείτε αλλά στην πραγματικότητα αυτές βλάπτουν την επιδερμίδα σας. Η βραδινή ρουτίνα περιποίησης είναι πολύ σημαντική για το δέρμα και αποτελεί το μυστικό για να μένει φρέσκο και λείο. Συγκεντρώσαμε τις κινήσεις που ίσως κάνετε στην καθημερινότητά σας αλλά πρέπει να αλλάξετε asap για το καλό της επιδερμίδας σας.

Ποιές είναι αυτές;

#1. Εφαρμόζετε λάθος προϊόντα

Το καθαριστικό προσώπου που χρησιμοποιείτε το πρωί για να ενυδατώσετε την επιδερμίδα σας, αντενδείκνυται για το βράδυ. Tο βράδυ χρειάζεσαι ένα προϊόν με βάση το λάδι που θα προετοιμάσει την επιδερμίδα για να αναζωογονηθεί κατά τη διάρκεια του ύπνου.

jenny.gr

#2. Επενδύστε στον σωστό καθαρισμό

Τις περισσότερες φορές ένα προϊόν ντεμακιγιάζ δεν θα καθαρίσει εντελώς την επιδερμίδα. Έτσι καλό θα ήταν να χρησιμοποιείτε κι ένα extra σαπούνι για το πρόσωπο για να βεβαιωθείτε πως το πρόσωπο σας είναι εντελώς καθαρό.

#3. Τέλος το κινητό σας από το κρεβάτι 

Μεταφέρετε βακτήρια από το κινητό στο πρόσωπο σας. Καλό είναι να περιορίσετε ή να πείτε αντίο στη χρήση του τηλεφώνου σας λίγο πριν κοιμηθείτε.

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.