ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Tα μυστικά για να εξαφανίσετε τους μαύρους κύκλους


Ελένη Τσούτση

5 Δεκεμβρίου 2020

Tα μυστικά για να εξαφανίσετε τους μαύρους κύκλους

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως το concealer είναι από τα πολυτιμότερα beauty προϊόντα του νεσεσέρ μας, μιας και με μία μόνο κίνηση μπορεί να φωτίσει αλλά και να «σβήσει» κάθε ατέλεια στο πρόσωπό μας. Παρόλα αυτά, η κάλυψή του είναι προσωρινή, μιας και το πρόβλημα, δηλαδή οι μαύροι κύκλοι παραμένουν εκεί.

Εκτός από τις δύο προφανείς απαντήσεις, (το μακιγιάζ- concealer και ο οκτάωρος ύπνος), βρήκαμε μερικά μικρά αλλά πολύ πρακτικά beauty tips που θα μειώσουν σταδιακά το πρόβλημα, κάνοντας το βλέμμα μας να δείχνει ξεκούραστο και νεανικό!

#1. Πίνετε πολύ νερό

Όσο λιγότερο νερό πίνετε σε καθημερινή βάση, τόσο πιο πολύ κινδυνεύετε να αφυδατωθείτε, άρα και να κάνετε τους μαύρους κύκλους πιο έντονους. Γιατί αφυδάτωση και μαύροι κύκλοι πάνε μαζί.

#2. Κάντε μασάζ κατά την εφαρμογή της κρέμας ματιών σας

Χρησιμοποιήστε τα δάχτυλά σας, ασκώντας απαλά πίεση με κυκλικές κινήσεις, προκειμένου να τονώσετε την κυκλοφορία του αίματος σε αυτή την περιοχή – ιδανική στιγμή όταν εφαρμόζετε την κρέμα ματιών σας.

#3. DIY συνταγές

Τα υλικά από την κουζίνα σας, όπως το αγγούρι ή η πατάτα μπορούν να γίνουν οι καλύτεροι σύμμαχοί σας στον αγώνα κατά των μαύρων κύκλων! Αφιερώστε μερικά λεπτά σε καθημερινή βάση και θα δείτε τη διαφορά.

Δείτε ακόμη:

Οι 7 top κρέμες ματιών που θα δώσουν την απόλυτη λάμψη στο βλέμμα σας

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits.

jenny.gr

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.