ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Αν έχετε ευαίσθητο δέρμα, αυτά είναι τα beauty tips που αξίζει να ακολουθήσετε


Ελένη Τσούτση

5 Δεκεμβρίου 2020

Αν έχετε ευαίσθητο δέρμα, αυτά είναι τα beauty tips που αξίζει να ακολουθήσετε

H κάθε γυναίκα έχει τον δικό της τύπο επιδερμίδας και με βάση αυτόν, διαμορφώνει και τη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας της. Σήμερα, θα κάνουμε focus στην ευαίσθητη επιδερμίδα και θα δούμε tips που θα κάνουν την ποιότητα του δέρματός σας καλύτερη.

Πολλοί είναι οι παράγοντες, που επηρεάζουν το δέρμα μας, όπως οι ρύποι, τα μικρόβια, βακτήρια αλλά και το κακό ντεμακιγιάζ. Μάλιστα, οι ειδικοί αναφέρουν ότι μια δραστική λύση είναι να χρησιμοποιείτε serums, καθώς θα ενεργοποιήσουν το δέρμα σας.

jenny.gr

Το Α και το Ω είναι να επενδύσετε σε προϊόντα περιποίησης, που είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά συστατικά, όπως βιταμίνες A, C και D, καθώς θα χαρίσετε στο πρόσωπό σας την τόνωση που έχει ανάγκη. Ακόμη, καλό είναι να προσέχετε τα συστατικά των προϊόντων ώστε να επιλέξετε τα κατάλληλα για την ευαίσθητη επιδερμίδα σας. Το οινόπνευμα, τα αρώματα και τα αιθέρια έλαια ίσως, σας δημιουργήσουν ερεθισμούς και καλό είναι να αποφύγετε skincare προϊόντα που περιέχουν τα παραπάνω συστατικά.  

Δώστε στο δέρμα σας την προστασία που χρειάζεται, ακολουθώντας μια σωστή ρουτίνα ομορφιάς.  

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits.

jenny.gr

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.