ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Πώς να προστατεύσετε τα χείλη και τα χέρια σας από το κρύο


Ελένη Τσούτση

23 Ιανουαρίου 2021

Πώς να προστατεύσετε τα χείλη και τα χέρια σας από το κρύο

Μετά από τόσο κρύες μέρες, σίγουρα το δέρμα έχει υποστεί συνέπειες που το αφυδάτωσαν. Κι επειδή ο χειμώνας είναι ακόμα εδώ, οφείλουμε να προστατεύσουμε τα σημεία που εκτίθενται περισσότερο στις καιρικές συνθήκες ή να τα ενυδατώσουμε σε περίπτωση που έχουν ξεραθεί κι αφυδατωθεί.

Τα σημεία που χρειάζονται πιο εντατική ενυδάτωση και προστασία είναι τα χείλη και τα χέρια. Κι αυτό ισχύει τόσο για τις γυναίκες όσο και για τους άνδρες. Χρησιμοποιήστε super ενυδατικά balms και κρέμες χεριών έτσι ώστε να προσφέρετε στο δέρμα σας τα επίπεδα ενυδάτωσης που θα το κρατήσουν απαλό.

Προσοχή! Η υπερβολική χρήση μπορεί να έχει διαφορετικά αποτελέσματα, αφού έτσι τα χέρια και τα χείλη συνηθίζουν και γίνονται πιο ευάλωτα στην ξηρότητα.

Beauty tip: Βάλτε lip balm και κρέμα χεριών πριν κοιμηθείτε. Το προϊόν θα μείνει περισσότερη ώρα στα χείλη και τα χέρια σας απ' ότι αν το βάζατε μέσα στη μέρα.

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.