ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Όλες οι κινήσεις που πρέπει να κάνουμε για την σωστή εφαρμογή των skincare προϊόντων


Ελένη Τσούτση

22 Φεβρουαρίου 2021

Όλες οι κινήσεις που πρέπει να κάνουμε για την σωστή εφαρμογή των skincare προϊόντων

Ξεκινάμε με το πρόσωπο και με τα βασικά skincare προϊόντα που είναι ο ορός, η ενυδατική και φυσικά η αντηλιακή μας. Πάρτε την απαραίτητη ποσότητα στις άκρες των δαχτύλων σας και τρίψτε απαλά προς τα πάνω για να βοηθήσετε στην ανόρθωση του δέρματος. Οι κινήσεις είναι πάντα ανοδικές, αυτός είναι ο βασικός κανόνας. Επίσης ποτέ δεν ξεχνάμε λαιμό και ντεκολτέ. Σε αυτά τα σημεία εφαρμόζουμε όλα τα skincare προϊόντα, πάλι με ανοδικές κινήσεις.

Συνεχίζουμε με μία ακόμη ευαίσθητη περιοχή του προσώπου που είναι τα μάτια μας. Να σας υπενθυμίσουμε ακόμα ότι εκτός από ενυδατική ματιών, εφαρμόζουμε και αντηλιακή κρέμα.

Είναι μία από τις πιο ευαίσθητες περιοχές, όπου το δέρμα είναι λεπτό και ευαίσθητο. Ιδανικά χρησιμοποιήστε τον παράμεσο, για να ασκήσετε την κατάλληλη πίεση. Βλέπετε τα υπόλοιπα δάχτυλα έχουν περισσότερη δύναμη, την οποία δε χρειαζόμαστε.

jenny.gr

Εφαρμόστε την κρέμα και ακολουθήστε την κυκλική πορεία, την οποία σας υποδεικνύει το οστό. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια, μην ξεχνάτε ότι στο συγκεκριμένο σημείο είναι λίγοι οι πόροι και η κρέμα θα απορροφηθεί και θα κινηθεί από μόνη της ανοδικά.

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.