ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

6+1 προϊόντα ντεμακιγιάζ που αξίζει να δοκιμάσετε


Ελένη Τσούτση

26 Φεβρουαρίου 2021

6+1 προϊόντα ντεμακιγιάζ που αξίζει να δοκιμάσετε
Τα καλύτερα προϊόντα ντεμακιγιάζ

Η διαδικασία του ντεμακιγιάζ δεν είναι και τόσο fun, αυτό είναι αλήθεια. Ωστόσο, είναι εξαιρετικά απαραίτητο να γίνεται και, μάλιστα, να είναι σωστό. Τι εννοώ, λέγοντας σωστό; Να είναι κατάλληλα τα προϊόντα που επιλέγουμε για τον τύπο της επιδερμίδας μας.

Tο να κάνουμε κάθε βράδυ ένα καλό και σε βάθος ντεμακιγιάζ είναι απαραίτητο, είτε έχουμε βάλει makeup και άλλα προϊόντα μακιγιάζ μέσα στη μέρα, είτε όχι. Γιατί ακόμα κι αν το look μας είναι makeup free, με το ντεμακιγιάζ αφαιρούμε τους ρύπους που έχουν συσσωρευθεί από την ατμόσφαιρα αλλά και το σμήγμα.

Αν το δέρμα σας είναι κανονικό, μπορείτε να επιλέξετε ελεύθερα ανάμεσα σε ένα απαλό gel καθαρισμού ή ένα γαλάκτωμα. Αν είναι ξηρό η καλύτερη επιλογή όλων είναι, συνήθως, το γαλάκτωμα. Σε ένα λιπαρό δέρμα, γενικότερα, μπορούν να εφαρμοστούν όλα τα παραπάνω, ωστόσο, και τα micellaire waters αποτελούν μία ασφαλή και αποτελεσματική επιλογή -στην πραγματικότητα, για τις περισσότερες επιδερμίδες.

jenny.gr

Όποιος κι αν είναι ο τύπος της επιδερμίδας σας, τα μαντηλάκια καθαρισμού προτιμήστε τα κυρίως σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης ή όταν η άλλη επιλογή είναι να μην ασχοληθείτε καθόλου με το ντεμακιγιάζ σας. Χρησιμοποιήστε τα ελεύθερα, αλλά καλό θα είναι να μην αποτελούν τον μοναδικό τρόπο που καθαρίζετε το πρόσωπό σας.

Επενδύστε σε ένα από τα παρακάτω ντεμακιγιάζ και δείτε το πρόσωπό σας πιο λαμπερό!

jenny.gr