ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Hailey Bieber: Μας δείχνει βήμα βήμα πώς περιποιείται το δέρμα της κάθε πρωί


Ελένη Τσούτση

16 Μαρτίου 2021

Hailey Bieber: Μας δείχνει βήμα βήμα πώς περιποιείται το δέρμα της κάθε πρωί
Hailey Bieber: Μας δείχνει βήμα βήμα πώς περιποιείται το δέρμα της κάθε πρωί

Η Hailey Bieber είναι πολύ ενεργή στα social media αφού όπως έχει δηλώσει απολαμβάνει την επικοινωνία με τους fans της. Πλέον έχει και το δικό της κανάλι στο youtube που μοιράζεται όλα τα skincare μυστικά ομορφιάς της που η αλήθεια είναι ότι θέλουμε να τα μάθουμε όλα! Άλλωστε το δέρμα της δείχνει πάντα τόσο λαμπερό και φρέσκο που μας κάνει να θέλουμε να υιοθετήσουμε την ρουτίνα της.

Το πρώτο της video είναι γεγονός και όπως θα δείτε το μοντέλο δείχνει step by step πώς φροντίζει το δέρμα του κάθε πρωί πριν από κάθε επαγγελματική φωτογράφιση και εμείς φυσικά κρατάμε σημειώσεις.

Το πρώτο πράγμα που κάνει και μας ξαφνιάζει είναι ότι ξεκινάει, εφαρμόζοντας μια ενυδατική μάσκα προσώπου και eye patches ενώ κάνει μασάζ με ένα beauty tool.

jenny.gr

Ένα ακόμη σημείο που μας κέντρισε το ενδιαφέρον είναι ότι η Hailey απλώνει την ενυδατική της κρέμα πολύ κοντά στα μάτια της και την χρησιμοποιεί και ως κρέμα ματιών. Ίσως αυτό να έχουμε ακούσει πολλές φορές ότι δεν είναι το ιδανικό αφού η περιοχή χρειάζεται εξειδικευμένα προϊόντα. 

Δείτε step by step την ρουτίνα ομορφιάς της Hailey Bieber:  

https://www.youtube.com/watch?v=CfVYK9LcGoY

Δείτε ακόμη: Justin Bieber - Selena Gomez: Tο χρονικό της σχέσης τους

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.