ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Η θεραπεία που μπορεί να βελτιώσει μοναδικά το σχήμα του προσώπου σας


2 Απριλίου 2021

Η θεραπεία  που μπορεί να βελτιώσει μοναδικά το σχήμα του προσώπου σας

Συχνά απασχολούν τις γυναίκες θέματα που αφορούν το σχήμα του προσώπου τους καθώς οι beauty experts τονίζουν πόσο σημαντικό ρόλο παίζει και μπορεί ουσιαστικά να καθορίσει το μακιγιάζ ή το hairstyle που μας ταιριάζει. Στρογγυλό, ωοειδές, με γωνίες, όλες οι γυναίκες αναζητούν το ιδανικό σχήμα του προσώπου που θα αναδείξει τα όμορφα χαρακτηριστικά τους.
 

Τα καλά νέα είναι ότι υπάρχει λύση και μάλιστα με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Πρόκειται για μια καινοτόμο θεραπεία ενέσιμου εμφυτεύματος το οποίο επαναπροσδιορίζει το οβάλ του προσώπου αποκαθιστώντας τις θελκτικές γωνίες και το περίγραμμα του κάτω μέρους του.

jenny.gr

Με την πάροδο του χρόνου, καθώς αλλάζουν οι δομές στους ιστούς  του προσώπου σταδιακά χάνεται το σαφές περίγραμμα στο κάτω μέρος αυτού. Στα πλάγια του προσώπου οι γωνίες της κάτω γνάθου υποχωρούν και είναι έντονη η αίσθηση πως πλέον δεν υπάρχει σαφές όριο μεταξύ προσώπου και λαιμού.

Για αρκετούς ανθρώπους το καλοσχηματισμένο οβάλ χαρακτηρίζει το ιδανικό πρόσωπο σε συνδυασμό με ένα λεπτό ή και «θεληματικό» πηγούνι, σε γυναίκες ή και άντρες αντίστοιχα.

Άλλωστε η ομορφιά σε ένα πρόσωπο χαρακτηρίζεται από τρεις όρους κλειδιά  που είναι η συμμετρία, η ισορροπία και η αρμονία.

Μέχρι πρόσφατα ήταν περιορισμένες οι μη επεμβατικές θεραπείες για την αποκατάσταση του οβάλ του προσώπου. Πλέον όμως μια νέα ενέσιμη θεραπεία εμφυτεύματος υαλουρονικού οξέος, το Juvéderm® VOLUX, προσφέρει μια ξεχωριστή προοπτική στον επαναπροσδιορισμό του σχήματος στο κατώτερο μέρος του προσώπου.

Η εφαρμογή του είναι εξαιρετική στη βελτίωση ανατομικών χαρακτηριστικών που αφορούν στο πηγούνι, όπως και σε περιπτώσεις μικρογναθίας, όπου η προβολή του πηγουνιού υπολείπεται δημιουργώντας δυσαρμονία στο σχήμα του προσώπου, όπου και επιτυγχάνεται εντυπωσιακή διόρθωση.

jenny.gr

Τι κάνει τόσο ξεχωριστή αυτή τη θεραπεία;

Η εφαρμογή του Juvéderm® VOLUX  είναι ιδανική, τόσο σε άντρες όσο και σε γυναίκες, δημιουργώντας πλέον γωνίες και βελτιώνοντας το συνολικό σχήμα του προσώπου.

Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό, καθώς είναι εμφανές σε μεγάλο βαθμό, αμέσως μετά την εφαρμογή του. Μέσα στις επόμενες εβδομάδες η θεραπεία αποδίδει το μέγιστο του αποτελέσματος. Η βελτίωση του ανάγλυφου του προσώπου επιτυγχάνεται στη συνέχεια με την ενέσιμη εφαρμογή των εξελιγμένων fillers υαλουρονικού οξέος νέας γενιάς Juvéderm®.

Η μοναδικότητα της συγκεκριμένης θεραπείας έγκειται στη νέα φιλοσοφία εφαρμογής, η οποία έχει ως στόχο τη συνολική θεώρηση της δομής του προσώπου. Κάθε ανατομική περιοχή του εκτιμάται προσεκτικά και εντοπίζονται οι ανάγκες βελτίωσης. Η εφαρμογή του ενέσιμου υαλουρονικού οξέος πραγματοποιείται σε διάφορα στρατηγικά σημεία, με στόχο να δημιουργηθούν στηρίγματα εκεί που η δομή του προσώπου είναι πιο ασθενική.

Τα στηρίγματα αυτά αναπληρώνουν τον χαμένο όγκο, τονίζοντας το νεανικό τρίγωνο του προσώπου, προσφέροντας στήριξη και δομή και επομένως, αντιμετώπιση της χαλάρωσης και της κουρασμένης όψης του.

Η στοχευμένη και προσεκτικά σχεδιασμένη εφαρμογή των ενέσιμων fillers υαλουρονικού οξέος Juvéderm®, λειτουργεί σαν ένα κλειδί προκειμένου να ξεκλειδώσει ο κώδικας της συνολικής αναδόμησης του προσώπου.

Τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά και η ανόρθωση είναι άμεσα ορατή, με τον ελάχιστα επεμβατικό τρόπο. Ακριβώς αυτό που αναζητούν όλοι μέσα από μία θεραπεία!

jenny.gr

 

 

Μπλιάμπτη Βενετία

Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος

bliamptivenetia.gr

IG: Bliampti Venetia

FB: Μπλιάμπτη Βενετία Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος

Το άρθρο είναι χορηγούμενο από την Allergan Aesthetics, μια εταιρεία της AbbVie.

IG: Juvederm Greece | FB: Juvederm Greece

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.