ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Emilia Clarke: H αγαπημένη της συνήθεια για λαμπερό και καθαρό δέρμα


Ελένη Τσούτση

8 Απριλίου 2021

Emilia Clarke: H αγαπημένη της συνήθεια για λαμπερό και καθαρό δέρμα
Emilia Clarke: H αγαπημένη συνήθεια της για λαμπερή επιδερμίδα

Αν κάτι μας αρέσει να μαθαίνουμε από τις αγαπημένες μας stars, αυτά είναι σίγουρα τα μυστικά ομορφιάς τους. Εκείνα τα μυστικά που εφαρμόζουν στην καθημερινή τους ρουτίνα και τις κάνουν λαμπερές σε κάθε τους εμφάνιση στο κόκκινο χαλί. Έτσι όταν μαθαίνουμε ακόμη και την πιο μικρή λεπτομέρεια, φροντίζουμε να σας κρατάμε ενήμερες!

Σήμερα λοιπόν, θα εστιάσουμε στην beauty routine της Emilia Clarke. Καλό είναι να τονίσουμε ότι η Clarke πιστεύουμε πως είναι μια από τις πιο γλυκές παρουσίες του Hollywood και έχει μία από τις πλέον λαμπερές επιδερμίδες. Η ίδια συχνά μοιράζεται με τις θαυμάστριες της την ρουτίνα περιποίησης που υιοθετεί κατά καιρούς, και αυτό έκανε και τώρα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @emilia_clarke

Η Emilia λοιπόν, κάθε πρωί αλλά και κάθε βράδυ κάνει διπλό καθαρισμό, κάτι που ίσως έχετε ακούσει ότι κάνουν πιστά οι Κορεάτισσες.

Έχει ξηρό δέρμα και χρησιμοποιεί το Clinique Take the Day Off Balm που απομακρύνει κάθε ίχνος μακιγιάζ και ρύπων και έπειτα χρησιμοποιεί ένα γαλάκτωμα καθαρισμού ώστε να εξαφανιστούν ακόμη και τα παραμικρά υπολείμματα. Μόνο έτσι αισθάνεται το δέρμα της τελείως καθαρό και είναι έτοιμη να εφαρμόσει τις κρέμες της!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @emilia_clarke

Φωτογραφία: Splash Ideal Images

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.