ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Αφιερώστε χρόνο στον καθαρισμό του προσώπου σας


Ελένη Τσούτση

21 Απριλίου 2021

Αφιερώστε χρόνο στον καθαρισμό του προσώπου σας
Αφιερώστε χρόνο στον καθαρισμό του προσώπου σας

Μπορείτε και μόνες σας να κάνετε καθαρισμό στο πρόσωπό σας.

Για εσάς λοιπόν, που ο χρόνος σας είναι περιορισμένος ή δεν θέλετε να ξοδεύετε χρήματα σε ινστιτούτα αισθητικής μπορείτε να προσφέρετε μόνες σας στο πρόσωπο σας περιποίηση, αναζωογόνηση και ενυδάτωση. Απλά και εύκολα με σύνεργα της καθημερινότητας σας! Τα σύνεργα που θα χρειαστείτε, είναι ένα μεγάλο μπολ, μια πετσέτα, ένα βαμβακερό ύφασμα, αμυγδαλέλαιο, νιφάδες βρώμης, ένα αβοκάντο, μία μπανάνα, ένα αγγούρι και ροδέλαιο.

Ακολουθήστε 6 απλά βήματα για ένα πρόσωπο καθαρό και φρέσκο που αποπνέει λάμψη.

#1. Γεμίστε το μπολ με καυτό νερό και σκύψτε από πάνω το κεφάλι σας, κρατώντας μια πετσέτα. Ο τρόπος που θα κρατάτε την πετσέτα να είναι τέτοιος ώστε να παγιδεύετε τον ατμό πάνω στο πρόσωπό σας.

#2. Στη συνέχεια, όταν το νερό κρυώσει, πάρτε το βαμβακερό ύφασμα και απλώστε το στο πρόσωπό σας αφού το στραγγίξετε καλά. Αφήστε το για 1’.

jenny.gr

#3. Απολεπίστε το πρόσωπό σας, δημιουργώντας ένα μείγμα με τις νιφάδες βρώμης και το αμυγδαλέλαιο. Τρίψτε το καλά με το μείγμα και μετά ξεβγάλτε το με κρύο νερό.

#4.  Ανακατέψτε την μπανάνα μαζί με το αβοκάντο μέχρι να γίνουν μείγμα και απλώστε το στο πρόσωπό σας σαν μάσκα προσώπου. Τοποθετήστε δύο φέτες αγγούρι στο πρόσωπό σας και ξαπλώστε για 5’.

#5.  Ξεβγάλτε το πρόσωπο σας και πάρτε απαλά χαρντομάντηλα για να το στεγνώσετε.

#6. Ανακατέψτε 3 σταγόνες ροδέλαιο με 6 σταγόνες αμυγδαλέλαιο και απλώστε το μείγμα τους ως ενυδατική κρέμα. Στη συνέχεια, ταμπονάρετε το πρόσωπό σας μ’ένα απαλό χαρτομάντηλο. Για εσάς που έχετε ιδιαίτερα λιπαρό δέρμα, προτιμήστε να εφαρμόσετε την ελαφριά ενυδατική κρέμα σας για ενυδάτωση αντί για το παραπάνω μείγμα.

Δείτε ακόμη:

jenny.gr