ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Τα eco-friendly καλλυντικά που πρέπει να εντάξετε στην ρουτίνα σας


Ελένη Τσούτση

22 Απριλίου 2021

Τα eco-friendly καλλυντικά που πρέπει να εντάξετε στην ρουτίνα σας

Σήμερα είναι η ημέρα της γης και μία πολύ καλή αφορμή για να μάθουμε πώς από τις πιο απλές καθημερινές αλλαγές μπορούμε να δείξουμε την αγάπη στο περιβάλλον. Η ανάγκη για αλλαγή γίνεται ολοένα και μεγαλύτερη και δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι πλέον πολλά beauty brands επιζητούν ένα πιο βιώσιμο και ηθικό τρόπο να παράγουν τα προϊόντα τους.

Οι βιώσιμες πρακτικές είναι μονόδρομος.

Μάλιστα, σύμφωνα με έρευνες οι συσκευασίες προϊόντων ομορφιάς αποτελούν το 1/3 των σκουπιδιών στους χώρους υγειονομικής ταφής και αυτό μπορεί σίγουρα να μας κάνει να αναρωτηθούμε αν οι επιλογές που κάνουμε είναι τόσο "ηθικές". Το πιο τρομακτικό βέβαια είναι ότι χρειάζονται περίπου 1000 χρόνια για να αποσυντεθούν.

jenny.gr

Επομένως καλό είναι να στραφούμε σε brands που προσπαθούν να ακούσουν τις ανάγκες του πλανήτη μας.Τόσο από ανακυκλώσιμες συσκευασίες και τις πιο υγιεινές συνθήκες εργασίες μέχρι την ενσωμάτωση περιβαλλοντικών πρωτοβουλιών. Τι σημαίνει αυτό; Οι εταιρείες που προσφέρουν μέρος των κερδών σε οικολογικές δράσεις.

Εμείς θα σας συστήσουμε μερικά brands από τα πολλά πλέον, (ευτυχώς), που φροντίζουν τόσο για την προσωπική σας φροντίδα όσο και για τη φύση.

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.