ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Τα body oils που θα σας χαρίσουν μοναδική λάμψη αυτό το καλοκαίρι 


Ελένη Τσούτση

21 Μαΐου 2021

Τα body oils που θα σας χαρίσουν μοναδική λάμψη αυτό το καλοκαίρι 
Τα body oils που θα σας χαρίσουν μοναδική λάμψη αυτό το καλοκαίρι 

Η περιποίηση της επιδερμίδας σίγουρα αποτελεί ένα μεγάλο κεφάλαιο στην ομορφιά και πολλά brands αναζητούν τα προϊόντα εκείνα που θα σας χαρίσουν μεταξένιο δέρμα. Ένα από αυτά τα προϊόντα είναι τα body oils τα οποία είναι εμπλουτισμένα με βιταμίνες και πολύτιμα έλαια και αποτελούν πολύτιμη τροφή για το δέρμα αλλά και τα μαλλιά.

Αν  λοιπόν τα body oils δεν έχουν γίνει ακόμα μέρος της skincare ρουτίνας σας, ίσως αυτό το άρθρο σας κάνει να αναθεωρήσετε. Τα έλαια σώματος είναι το μυστικό όπλο πολλών stars που βλέπουμε να έχουν λαμπερή επιδερμίδα. Σε κάθε τους εντυπωσιακή εμφάνιση στο κόκκινο χαλί, φροντίζουν να έχουν τοποθετήσει τα αγαπημένα τους skincare προϊόντα και αναμεσά τους είναι φυσικά το body oil που υπογράφει ένα μοναδικό αποτέλεσμα λάμψης.

jenny.gr

Το body oil μπορείτε να το εφαρμόζετε στο σώμα σας είτε μόνο του είτε αφού έχετε βάλει την ενυδατική σας κρέμα.

Βοηθαέι  στο "κλείδωμα" της υγρασίας και την ενυδατώνει σε βάθος. Το καλοκαίρι σας περιμένει και αν θέλετε η επιδερμίδα σας να είναι ονειρική δεν έχετε παρά να επενδύσετε σε ένα από τα παρακάτω body oils που ξεχωρίσαμε:

jenny.gr

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.