ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Self tan: Aποκτήστε τέλειο μαύρισμα μόνες σας στο σπίτι


Ελένη Τσούτση

17 Μαΐου 2021

Self tan: Aποκτήστε τέλειο μαύρισμα μόνες σας στο σπίτι
Self tan: Aποκτήστε τέλειο μαύρισμα μόνες σας στο σπίτι

To καλοκαίρι βρίσκεται πολύ κοντά μας πλέον και όλες μας ονειρευόμαστε την τέλεια μαυρισμένη επιδερμίδα, που είναι πολύ πιο κολακευτική από τη λευκή. Κρύβει πολλές ατέλειες και δείχνει πιο αδυνατισμένο το σώμα μας ενώ όλα τα outfits φαίνονται ακόμη πιο stylish.

Τώρα λοιπόν, που ο καιρός ανοίγει και η παραλία μας καλεί, σίγουρα σκέφτεστε πώς θα αποκαλύψετε τη λευκή σας επιδερμίδα. Κάπου εδώ, ευτυχώς έρχονται τα self tanning προϊόντα για να δώσουν μία πιο ασφαλή λύση στο πρόβλημα. Χωρίς καν να χρειαστεί να εκτεθείτε στον ήλιο, μπορείτε να αποκτήσετε το πολυπόθητο bronze χρώμα μόνες σας στο σπίτι, σαν να απλώνατε ένα body lotion.

jenny.gr

Το μαύρισμα λοιπόν μπορεί να γίνει η πιο εύκολη διαδικασία καθώς οι αυτομαυριστικές φόρμουλες, από λοσιόν και gel μέχρι spray και mists, είναι εδώ έτοιμες να τις δοκιμάσετε και να αποκτήσετε ένα ονειρικό μαύρισμα!

Tips για τέλεια εφαρμογή

1. Απαραίτητη απολέπιση

Self-tanning χωρίς απολέπιση συνεπάγεται αυτόματα ανομοιόμορφο μαύρισμα. Γι' αυτό πριν εφαρμόσετε το αυτομαυριστικό προϊόν σας, κάντε scrub σε όλο το σώμα σας. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στα πιο επίμονα σημεία, όπως τα γόνατα και οι αγκώνες.

2. Ενυδάτωση

Ενυδατώνοντας την επιδερμίδα σας πριν το self-tanning, το μόνο που καταφέρνετε είναι να δημιουργείτε έναν φραγμό ανάμεσα στο προϊόν και το δέρμα σας, με αποτέλεσμα να μην έχετε την απόδοση που θα επιθυμούσατε. 

3. Μετρήστε τον χρόνο

Σε κάθε συσκευασία αναγράφεται ο χρόνος που πρέπει να αφήσετε το self tanner για να δράσει, ανάλογα με την ένταση χρώματος που επιθυμείτε. 

Aνακαλύψτε τα καλύτερα της αγοράς:

jenny.gr