ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

7 super μάσκες προσώπου που θα ενυδατώσουν σε βάθος το αφυδατωμένο δέρμα


Ελένη Τσούτση

3 Αυγούστου 2021

7 super μάσκες προσώπου που θα ενυδατώσουν σε βάθος το αφυδατωμένο δέρμα
Οι καλύτερες μάσκες προσώπου που θα ενυδατώσουν σε βάθος το αφυδατωμένο δέρμα

Στην καθημερινή περιποίηση έχουμε έλαια, ορούς, κρέμες με υαλουρονικό οξύ, ωστόσο το βασικό βήμα που χαρίζει την extra ενυδάτωση, ανακούφιση που χρειάζεται η επιδερμίδα μας γίνεται από τις ενυδατικές μάσκες προσώπου.

To καλοκαίρι αλλά και ο καύσωνας των τελευταίων ημερών είναι η τέλεια αφορμή για να δώσουμε το boost που χρειάζεται η επιδερμίδα μας. Και πως θα το καταφέρουμε αυτό;

Οι τρόποι είναι πολλοί, εκτός από την καθημερινή ενυδάτωση της επιδερμίδας σας με τα κατάλληλα προϊόντα ανάλογα με το τύπο του δέρματός σας – ένας τρόπος που θα σας χαρίσει αμέσως λάμψη και φωτεινότητα είναι οι μάσκες προσώπου. Μπορείτε να προμηθευτείτε μάσκες τόσο για το πρόσωπο όσο και για συγκεκριμένα σημεία όπως η ευαίσθητη περιοχή των ματιών.

jenny.gr

Οι μάσκες θα τονώσουν το δέρμα σας και θα κάνουν την επιδερμίδα σας πιο σφριγηλή – έτοιμη να υποδεχτεί όλα τα summer makeup looks!

Tip:

H κατάλληλη στιγμή μέσα στη μέρα σας είναι το βράδυ για να κάνετε τη μάσκα μετά τον καθαρισμό της επιδερμίδας σας.

Eπιλέξαμε τις top 7 μάσκες για το πρόσωπο σας που αξίζει να χρησιμοποιήσετε:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.