ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Πώς θα κάνετε επαγγελματική απολέπιση μόνες σας στο σπίτι


Ελένη Τσούτση

11 Αυγούστου 2021

Πώς θα κάνετε επαγγελματική απολέπιση μόνες σας στο σπίτι
Πώς θα κάνετε επαγγελματική απολέπιση στο σπίτι

Mπορεί όλο το προηγούμενο διάστημα οι επαγγελματικοί χώροι ομορφιάς να ήταν κλειστoί αλλά τώρα ήρθε η ώρα και πάλι να τα επισκεφτούμε. Μάλιστα, όσο ήμασταν κλεισμένες σπίτι μας και δοκιμάζαμε προϊόντα ομορφιάς καταλήξαμε στα αγαπημένα μας. 

Σε ότι έχει να κάνει με το skincare routine μας (και δεν μιλάμε μόνο για την επιδερμίδα του προσώπου μας), δοκιμάσαμε πολλά προϊόντα απολέπισης.

Εκτός από τον καθημερινό καθαρισμό, την ενυδάτωση και την χρήση αντηλιακού, εξίσου σημαντικό είναι και το να κάνετε απολέπιση στο δέρμα σας, ώστε να απομακρύνονται τα νεκρά κύτταρα και να καθαρίζουν σε βάθος οι πόροι.

Αν η κλασική μέθοδος με τα προϊόντα απολέπισης με κόκκους δεν νιώθετε πως είναι αρκετή για εσάς και θέλετε κάτι που να έχει επαγγελματικό αποτέλεσμα, χωρίς όμως το κόστος και τον χρόνο που απαιτεί ένα ραντεβού σε δερματολόγο, σας έχουμε την τέλεια εναλλακτική.

jenny.gr

Τα αγαπημένα μας skincare προϊόντα θα ανανεώνουν και θα λειαίνουν την επιδερμίδα σας. Αυτή η νέα γενιά απελπιστικού προϊόντος ελαχιστοποιεί άμεσα τα ορατά σημάδια γήρανσης και την εμφάνιση πόρων, ενώ απαλύνει τις λεπτές γραμμές και αποκαλύπτει μία επιδερμίδα υγιή και αναζωογονημένη.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μία φορά την εβδομάδα, σε καθαρό και στεγνό δέρμα με ένα βαμβακάκι, ενώ δεν χρειάζεται να το ξεβγάλετε.

Δείτε ακόμη:

Scrub προσώπου για λαμπερή επιδερμίδα

jenny.gr