ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

10 serums που καταπολεμούν τις δυσχρωμίες και χαρίζουν λάμψη στο δέρμα


Ελένη Τσούτση

26 Αυγούστου 2021

10 serums που καταπολεμούν τις δυσχρωμίες και χαρίζουν λάμψη στο δέρμα
10 serums που καταπολεμούν τις δυσχρωμίες και θα δώσουν λάμψη στο δέρμα σας

Μπορεί πριν από λίγο καιρό οι περισσότερες γυναίκες να μην καταλάβαιναν το λόγο που έπρεπε να χρησιμοποιούν το serum στη skincare routine τους, με τη πάροδο του χρόνου όμως έγινε σχεδόν αυτονόητο. 

Η πεποίθηση ότι μια ενυδατική κρέμα μπορούσε να κάνει ό, τι χρειαζόταν το δέρμα και πως τα serums ήταν απλώς ένα τέχνασμα των εταιρειών περιποίησης δέρματος για να δημιουργήσουν και άλλα προϊόντα, ήταν λανθασμένη.

Πλέον είναι σαφές ότι οι υπερσυγκεντρώσεις θρεπτικών και αναζωογονητικών συστατικών στους ορούς θα χαρίσουν το δέρμα σας φωτεινότητα ενώ θα διορθώσουν την υφή και θα το κάνουν πιο ελαστικό μειώνοντας παράλληλα τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες.

o serum έχει πιο ελαφριά υφή από τις κρέμες και διεισδύει στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος, με αποτέλεσμα να ενεργοποιεί και να προσφέρει συστατικά όπως η ρετινόλη, η βιταμίνη Α αλλά και το αγαπημένο συστατικό όλων των γυναικών, υαλουρονικό οξύ, το οποίο αντιμετωπίζει τα προβλήματα του δέρματος όπως είναι η ξηρότητα, η μελάγχρωση, η νωθρότητα και οι ρυτίδες.

Παρακάτω, συγκεντρώσαμε τα serums που θα βάλουν τέλος στις δισχρωμίες ενώ θα ενεργοποιήσουν τη λάμψη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.